Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 8 минута, Natasa. рече

Ne postoji neko stariji ko brani veru sa takvim žarom i naivnošću. Ipak je to rezervisano za mladost, kao i svaki idealizam. I to je ok, super je taj mladalački spark i idealizam...moglo bi se reći da mi nedostaje.

Па тај жар је генерално позитиван, мислим да га ни мени не фали, него ми се чини да је оно неки зилотизам, односно неофитство, што би рекли.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Па тај жар је генерално позитиван, мислим да га ни мени не фали, него ми се чини да је оно неки зилотизам, односно неофитство, што би рекли.

Pa dobro, većina to prođe, možda je početnik.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Doktori su skoro govorili na radiju o tome. Posebno su istakli štetno delovanje šminke.

Šminka utiče na hormonalni disbalans kod žena... i ink, reče ?
Doktori rekli?
A muči tu, Nešo, neko se kvalitetno šalio sa informacijama.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

Šminka utiče na hormonalni disbalans kod žena... i ink, reče ?
Doktori rekli?
A muči tu, Nešo, neko se kvalitetno šalio sa informacijama.

Dr (ne sećam se imena) je objavio neki članak koji je izazvao pometnju u kozmetici o parabenima (konzervans u kremama). Otkrio je parabene u tkivu raka dojke, ali nigde nije izjavio da oni izazivaju rak. To je naišlo na veliki odjek u kozmetici i dermatologiji. Čovek je bio izričit da nema dokaza da paraben izaziva rak dojke. Sad kad hoće da naprave marketinški trik stave na losion paraben free, ali naravno zamene nekim drugim konzervansom inače bi rok trajanja proizvoda bio pet dana.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Dr (ne sećam se imena) je objavio neki članak koji je izazvao pometnju u kozmetici o parabenima (konzervans u kremama). Otkrio je parabene u tkivu raka dojke, ali nigde nije izjavio da oni izazivaju rak. To je naišlo na veliki odjek u kozmetici i dermatologiji. Čovek je bio izričit da nema dokaza da paraben izaziva rak dojke. Sad kad hoće da naprave marketinški trik stave na losion paraben free, ali naravno zamene nekim drugim konzervansom inače bi rok trajanja proizvoda bio pet dana.

Ja sam jednom u ananasu našao formaldehid, bila mi krvava usta. 

Miris sam prepoznao jer su tako mirisali leševi u disekcionoj sali, inače jedno od najkancerogenijih jedinjenja.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Absalom рече

Nekad su se tetovirali samo robijasi, prostitutke i bitange.

Феминизмом разбијеш породицу и онда омладина без проблема може да се води за најгорим људима у друштву, још им и уз помоћ медија поремећене ствари сервираш као нормалне, здраве, и тако добијеш једно болесно, неморално, друштво...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ja sam jednom u ananasu našao formaldehid, bila mi krvava usta. 

Miris sam prepoznao jer su tako mirisali leševi u disekcionoj sali, inače jedno od najkancerogenijih jedinjenja.

Otkud formaldehid u ananasu? Trpaju ga kao konzervans?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Феминизмом

Nije feminizam baš toliko moćan kao što ti umišljaš. Pogotovo ne na Balkanu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Јесте моћан само није још постигао резултате као вани

Da...ovde još uvek možeš da izlemaš ženu i objaviš kako je modrice dobila na anticelulit masaži confused1.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Tek seljaci Boga pitaj šta sve ne koriste... :)

Mislim da je samo to daleko štetnije za zdravlje ovde od osiromašenog uranijuma iz 1999.

A ne, to nikako, ne bi te naš seljak zeznuo šanse nema. To je sve zdravo i pošteno :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...