Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Ово је тетоважа коју сам ја поставила Ајлици. Прелепа је.. :sunce:

Изгледа као ампутирана крила од дрогираног шишмиша 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

То је Роршахова мрља. 

Молим те,ја сам некад детињаст али да тетовирам мрљу непостојаћег лика из тинејџерског филма...ухх,а и филм је глуп мало много бацају мађије 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Strahinja1 рече

Молим те,ја сам некад детињаст али да тетовирам мрљу непостојаћег лика из тинејџерског филма...ухх,а и филм је глуп мало много бацају мађије 

Шта? Какав филм?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, WiseMan рече

Takođe.

Вероватно, том логиком, сматраш да је свака промена на телу, као што су депилација, фарбање косе, лакирање ноктију, шминка.. такође уништавање тела и грех?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Вероватно, том логиком, сматраш да је свака промена на телу, као што су депилација, фарбање косе, лакирање ноктију, шминка.. такође уништавање тела и грех?

Dobro sad ga malo pretera. Meni nije baš prijatno kada vidim dlakavu ženu. Lakiranje noktiju i šminka lepo stoji ženama, a farbanje kose, to već ne znam, tu sam neutralan.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Lady Godiva рече

Натерао си ме да гуглам.. :smeh1:

Он је лик из филма "Реалност", прогуглај и ти. ;)

Ма ђевојко ја ти речем ђе сам га гледа,нијесам га у тај филм виђио до сад а у Watchmen јесам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, WiseMan рече

Dobro sad ga malo pretera. Meni nije baš prijatno kada vidim dlakavu ženu. Lakiranje noktiju i šminka lepo stoji ženama, a farbanje kose, to već ne znam, tu sam neutralan.

Али длакава жена је сасвим природна. Знаш ли колико боли депилација и колико су скупа ласерска уклањања длачица? Није тетоважа ништа инванзивнија од тих ласера (или нпр електролизе), па је опет сматраш грехом, док ти је епилација океј. 

Једноставно си ти на једно навикао, а на друго не. Сигурна сам да ти исто тако бушење ушију не сматраш грехом јер 90% жена код нас има пробушене уши. Притом се грозиш пирсинга на носу, који је иста ствар. Да си одрастао у Индији и то би ти било океј.

Капираш зашто сам намерно "мало претерала"? :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...