Џуманџи Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Svakako jedno veliko DA. Uradila bih jednog smilodoncica. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Кад сам ја хтјела да се истетовирам, мене је мајка преклињала да то не урадим, тј. да са одлуком о томе сачекам још 15-ак година. "Ух", помислим у себи "ко ће чекати толико"!? А она је мислила да ће ме жеља за тетовирањем проћи када дођем у зрелије године. Што због недостатка новца, што због стицајем неких околности, а дијелом и због начина на који ми је то мајка рекла, ја је послушам. Данас, када је већ прошло 20 година од тада, ја имам исту жељу за тетоважом као и тада. Једино што се промијенило то је мотив. Goku and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Sta bi ti uradila, Biljo? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 "...ni udarajte na se kakvih biljega. Ja sam Gospod." (3. Moj.19:28) http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Sta bi ti uradila, Biljo? Иницијале своје дјеце. И то веома дискретно, тј. ништа велико и упадљиво. Goku and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Кад сам ја хтјела да се истетовирам, мене је мајка преклињала да то не урадим, тј. да са одлуком о томе сачекам још 15-ак година. ...Данас, када је већ прошло 20 година од тада, ја имам исту жељу за тетоважом као и тада. Једино што се промијенило то је мотив. Биљана, ако не замјераш, с обзиром да (колико сам видио на теми слике форумаша) имаш кћерку која је у тим годинама, како данас, али као мајка, гледаш на то, одн. да ли би и ти данас поступила као твоја мајка ономад? Биљана је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 ...ni udarajte na se kakvih biljega. Ja sam Gospod. Вриједи и за мајице са принтом? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Биљана, ако не замјераш, с обзиром да (колико сам видио на теми слике форумаша) имаш кћерку која је у тим годинама, како данас, али као мајка, гледаш на то, одн. да ли би и ти данас поступила као твоја мајка ономад? Па да, исто би јој рекла као и моја мајка мени, да сачека, јер би се мотив тетоваже вјероватно промијенио. И знало би се да ли је то жеља или само тренутни хир. Ја и данас заиста имам жељу да урадим тетоважу. Није ме попустило Goku је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ја и данас заиста имам жељу да урадим тетоважу. Није ме попустило Подршка са моје стране . Мада, некако сам мишљења да је то једна од ствари која се ради прије 30е или се не ради уопште. Па да, исто би јој рекла као и моја мајка мени, да сачека, јер би се мотив тетоваже вјероватно промијенио. Хвала на одговору, иако ћу се са овим сусрести тек кроз 15ак година, размишљао сам доста на ову тему и отприлике дошао до сличног закључка (у сваком сличају, дефинитивно не бранити) Биљана је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 П.С. У неким доконим тренуцима, имам обичај да се исцртам. По рукама, ногама Чак и моји укућани дозвољавају да цртам и по њима Мотиви су разни. Од оних бебећих до озбиљних радова Goku је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ne. Ja to ne volim i ne podrzavam...jedini izuzetak je u slucaju ako je tetovaza pored nekog oziljka ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Подршка са моје стране . Мада, некако сам мишљења да је то једна од ствари која се ради прије 30е или се не ради уопште. Хвала на одговору, иако ћу се са овим сусрести тек кроз 15ак година, размишљао сам доста на ову тему и отприлике дошао до сличног закључка (у сваком сличају, дефинитивно не бранити) Слажем се у потпуности. Ни ја (без обзира на заиста јаку жељу), то никада нећу направити. А забране не долазе у обзир. То знам по себи (кад сам ја била тинејџер), јер то има контра ефекат. кад је мој син пожелио да пробуши ухо, ја сам му, без размишљања, дозволила (што је код њега изазвало чуђење и невјерицу ). За мање од два мјесеца је сам извадио минђушу и рекао да је то баш безвезе. Тада је имао 11 година. Данас са 18 кад га питам да ли би то опет урадио, јасно и гласно каже НЕ. Goku је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Истетовирала Циганка име Сафет и испод њега срце, после неког времена име прецртала, а спод срца истетовирала : "Не важи више, сад је Адил". Goku, Arsenija, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ne bih stavljao tetovazu a jos manje kopirao bilo sta, pa ni ovo, ali izgleda vise nego dobro pa rekoh da postavim. Oni koji prate TD se verovatno slazu. Срђан Шијакињић, Deja Vu and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Што се тетоваже тиче , ја нисам за то , јер оно сто нам је Бог дао је довољно лепо. Чуо сам да баш није ни здраво да се човек тетовира . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука