Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 10. Рећи ћу Богу: Заштитник мој јеси (Ти), зашто си ме заборавио? И зашто сетујући ходим када (ме) тлачи непријатељ мој? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 11. Када се крше кости моје ругаху ми се мучитељи моји, када ми говоре свакога дана: Где је Бог твој ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 12. Зашто си жалосна, душо моја,и зашто ме смућујеш?Уздај се у Бога, јер ћу се исповедати Њему - Спасењу лица мога и Богу моме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Псалам 42. Суди ме, Боже, и расуди парбу моју од народа несветога, од човека неправеднога и лукавог избави ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 2. Јер си Ти, Боже, утврђење моје; зашто си ме одбацио? И зашто сетујући ходим, када (ме) тлачи непријатељ? 3. Пошаљи светлост Твоју и истину Твоју; оне ме упутуше и одведоше на гору свету Твој и у насеља Твоја. 4. И ући ћу ка жртвенику Божијем, Богу који орадошћује младост моју; исповедићу Те и хвалити на гуслама, Боже, Боже мој. 5. Зашто си жалосна, душо моја и зашто ме смућујеш? Уздај се у Господа, јер ћу се исповедати Њему - Спасењу лица мога и Богу моме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Псалам 43. 2. Боже, ушима нашим слушасмо и оци наши јавише нам дело које си учинио у дане њихове, у дане старе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 3.Рука Твоја незнабожце сатре, и и засади њих (оце наше); искоренио си народе и изагнао их. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 4. Јер нису мачем својим (оци наши) наследили земљу и мишица њихова не спасе их,него десница Твоја и мишица Твоја,и светлост лица Твога, јер си благоволео у њима..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 5. Ти си сам Цар мој и Бог мој, Који си заповедио спасења Јаковљева..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван 123 Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 6. Тобом ћемо непријатеље наше избости роговима, и Именом Твојим уништићемо оне који устају на нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 7.Јер се не уздам у лук свој, и мач мој неће ме спасити. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 8. Јер си нас (Ти) спасао од тлачитеља наших и мрзитеље наше посрамио си..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 9. Богом ћемо се хвалити сав дан, и Име ћемо Твоје исповедати и хвалити до века. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 10. А сада си одбацио и посрамио си нас, и нећеш изаћи, Боже, са војскама нашим.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 11. Обратио си нас назад пред непријатељима нашим, и мрзитељи нас разграбише себи. 12. Дао си нас као овце за јело и међу народе расејао си нас. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука