Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 10. Јер човек мога мира, у кога се уздах, који јеђаше хлеб мој, подиже ме на пету.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 11. А Ти, Господе, помилуј ме и подигни ме, и узвратићу им. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 12. По томе познадох да си ме (Ти) хтео јер се не обрадова непријатељ мој нада мном.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 13. А мене си због безазлености (моје) прихватио, и утврдио си ме пред Тобом до века. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 14. Благословен Господ Бог Израиљев од века и до века. Нека тако буде. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 2.Као што чезне јелен за изворима вода, таке чезне душа моја Теби,Боже. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 3. Жедна је душа моја за Богом Живим кад ћу доћи и јавити се лицу Божијем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 4. Бише ми сузе моје хлеб мој дан и ноћ, када ми говораху сваки дан: Где је Бог твој? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 5. Тога се сетих и излих на се душу своју јер ћу проћи кроз место шатора дивног, до дома Божијег, с гласом радости и исповедања одјека празнујућег... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 6. Зашто си жалосна, душо моја, и зашто ме смућујеш? уздај се у Бога, јер ћу се исповедати Њему - Спасењу лица мога и Богу моме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 (измењено) ... Измењено Децембар 9, 2012 од Martirije Моја грешка, секе моје - извините, није намерно!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 7. У мени се самоме узбуни душа моја; тога ради споменух Те од земље Јорданске и Ермонске, од горе мале. 8. Бездан бездну призива гласом слапова Твојих; сва узвишења Твоја и таласи Твоји дођоше на ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 9. Дању ће заповедати Господ милост Своју, и ноћу је песма Његова код мене, и молитва Богу живота мога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 9.Дању ће заповедати Господ милост Своју, и ноћу је песма Његова код мене, молитва Богу живота мога. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука