Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Skoro sam slusao Valdetu Jerotica kako recituje 23 Psalm, pa me zanima da li znate koji je to prevod, sa obzirom da ne mogu nigde da nadjem. ? Hvala

Psalm 23

Gospod je pastir moj, ničega me lišiti neće,

ne zelenoj livadi pase me, na tihu vodu vodi me.

Dušu moju oporavlja vodi me stazama pravednih, imena svojega radi.

Da pođem i dolinom sjena smrtnoga neću se bojati zla,

jer ti si samnom, tvoj štap i tvoja palica tješe me.

добро нам дошао....:)))

овај превод је најближи преводу Ђуре Даничића....мада је малчице другачији, претпостављам ради певања....а и овако, нигде се неће чути исти превод...мислим на слушбама у црквама...

ако грешим, неко ће ме већ исправити....:)

.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Џесииии, милаааа !!!....знаш  и сама одкад овако нешто желим на овој теми а сад га пронађох на статусу брата @Руси долазе......
:0442_feel: http://www.youtube.com/watch?v=zGQLbmOOW7
Молим те,cако хоћеш, постави га тако да се са поста директно учита....па наравно да нисам умела :))) :4869:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@nana, sa velikim zadovoljstvom sam to uradila..... :0442_feel:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...