JESSY Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 сестра Марина ми је дала идеју... кренимо од најпознатијих псалама (или псалми ?)...ко жели, нека дода (настави) по један стих... Псалам 50. Помилуј ме Боже, по великој милости својој... Dragana Neg, Хелена Вујовић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 и по обилном милосрђу свом, очисти безакоње моје... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Јер ја знам безакоње своје и грех мој је стално преда мном... "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Теби јединоме сагреших, и зло пред Тобом учиних. Да се оправдаш у речима Својим и да победиш кад Ти суде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Гле у безакоњима се зачех и гресима роди ме мајка моја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Гле, истину љубиш, и јављаш ми непознатости и тајности премудрости Своје. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Покропи ме исопом, и очистићу се,опери ме и бићу бељи од снега, Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Дај ми да слушам радост и весеље,да се прену кости потрвене. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Одврати лице своје од грехова мојих, и сва безакоња моја очисти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Срце чисто сагради у мени,Боже,и дух бодар обнови у утроби мојој. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Не одбаци ме од лица Твога, и Духа Твога Светога не одузми од мене, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 дај ми радост спасења твога и Духом владалачким учврстиме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Nauči ću bezakonike putevima tvojim, i nepobožni će obratiti Tebi.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Избави ме од крви, Боже, Боже спасења мога, обрадоваће се језик мој правди твојој, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Господе,отвори уста моја и она ће казивати славу Твоју. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука