Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

сестра Марина ми је дала идеју...

кренимо од најпознатијих псалама (или псалми ?)...ко жели, нека дода (настави) по један стих...

Псалам 50.

Помилуј ме Боже, по великој милости својој...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

и по обилном милосрђу свом, очисти безакоње моје...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јер ја знам безакоње своје и грех мој је стално преда мном...

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Гле, истину љубиш, и јављаш ми непознатости и тајности премудрости Своје.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Покропи ме исопом, и очистићу се,опери ме и бићу бељи од снега,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Дај ми да слушам радост и весеље,да се прену кости потрвене.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Срце чисто сагради у мени,Боже,и дух бодар обнови у утроби мојој.

Подели на овим сајтовима

Не одбаци ме од лица Твога, и Духа Твога Светога не одузми од мене,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Избави ме од крви, Боже, Боже спасења мога, обрадоваће се језик мој правди твојој,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Господе,отвори уста моја и она ће казивати славу Твоју.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...