Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Славите Бога над боговима; јер је довијека милост Његова! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Славите Господара над господарима, јер је довека милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Славите господара над господарима;јер је довјека милост Његова! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Оног, који један твори чудеса велика; јер је довека милост Његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Који је створио небеса премудро;јер је довјека милост Његова! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Утврдио земљу на води, јер је до вијека милост Његова... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Који је створио светила велика, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Сунце,да управља даном;јер је довијека молост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Mesec i zvezde da upravljaju nocu; jer je doveka milost Njegova... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Који поби Мисир у првенцима његовим;јер је довијека милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Изведе из њега Израиља: јер је до века милост његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Руком кријепком и мишицом подигнутом;јер је довјека милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Који раздвоји Црвено море, јер је довека милост његова! Олимп and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 И проведе Израиља кроз сред њега; јер је до века милост његова, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 А Фараона ивојску његову врже у море Црвено;јер је довијека милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука