JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 ( баш штета штао се више чланова не укључује у ову тему) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Рано ми јави милост Своју , јер се у Тебе уздам. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Покажи ми, Господе, пут којим идем, јер к Теби подижем душу своју. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Избави ме од непријатеља мојих,Господе,к теби притјечем. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Научи ме творити вољу Твоју , јер си Ти Бог мој; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Дух Твој Благи нека ме води на земљу праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Имена ради Својега,Господе,оживи ме,по правди Својој изведи из муке душу моју. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 И по милости Својој истреби непријатеље моје, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 и погуби све који муче душу моју,јер сам Твој слуга.Алилуја! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Господе!немој ме покарати у јарости Својој,нити ме у гњеву Својем наказати. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Смилуј се на ме, Господе, јер сам изнемогао; исцели ме, јер су кости моје устрептале, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 И душа је моја врло уздрхтала.А Ти ,Господе,докле ћеш? Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Обрати се, Господе, избави душу моју, спаси ме ради милости Твоје... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Јер мртви не спомињу тебе; у гробу ко ће Те славити? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука