Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

9.Од свих безакоња мојих избави ме;

(за) поругу безумноме дао си ме.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

11.Отклони од мене ударце Твоје,

јер од моћи руке Твоје ја ишчилех.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

13.                  Услиши  молитву моју,  Господе, и мољење моје чуј;

сузе моје немој прећутати јер сам ја дошљак код Тебе и пролазник, као сви оци моји. 

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

5. Благо ономе који на Господа ставља надање своје, и не обраћа се охолима и онима који теже на лаж.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Гости

6. Многа си учинио Ти, Господе Боже мој, чудеса Твоја и по замислима Твојим нема ко би се уподобио Теби јављах (их) и говорих, умножише се изнад броја...

Подели на овим сајтовима

7.Жртву и принос ниси хтео,

а тело си ми припремио;

свеспаљенице и жртве за грехе ниси тражио.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

9.да учиним вољу Твоју, Боже мој, захтедох,

и закон Твој у утроби мојој.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...