JESSY Написано Децембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 11.Правду Твоју не сакрих у срцу моме, истину Твоју и спасење Твоје рекох; не скрих милост Твоју и истину Твоју од великог сабора великог. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 12. А Ти Господе, немој удаљити милосрђе Твоје од мене, милост Твоја и истина Твоја нека ме увек штите... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 13.Јер ме обузеше зла којима нема броја, захватише ме безакоња моја, и не могох говорити; умножише се већма од власи главе моје, и срце моје остави ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 14. Благоволи, Господе, да ме избавиш, Господе, похитај да ми помогнеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 15.Нека се постиде и посраме уједно који траже душу моју да је ишчупају; нека се поврате натраг и нек се посраме који ми хоће зала. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 16. Нека одмах приме посрамљење своје који ми говоре: добро! добро! Нека се обрадују и узвеселе Теби сви који Те траже Господе, и нека говоре свагда они који љубе спасење Твоје: Нека се велича Господ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 17. A ја сам ништ и убог, Господ ће бринути о мени. Помоћник мој и избавитељ мој Ти јеси, Боже мој, немој каснити. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ПСАЛАМ 40. 2. Блажен је који разуме сиромаха и убогога, у зли дан избавиће га Господ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 3 Господ ће га сачувати, и живиће га, и блаженим ће га учинити на земљи, и неће га предати у руке непријатеља његових. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 4. Господ ће га укријепити болна на одру. Са свијем мијењаш постељу његову у болести његовој. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 5. Ја рекох: Господе, помилуј ме, исцели душу моју, јер сагреших Теби.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 6. Непријатељи моји говоре злобно за мене: "кад ће умријети, и име његово погинути?" Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 7. И (ко) улажаше да види, узалуд говораше, срце његово сабра њему безакоње, (и) излажаше напоље и говораше... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 8. заједно против мене шапутаху сви непријатељи моји, против мене смишљаху ми зла ; Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 9. реч безакону изношаху против мене: Неће ли се десити да лежећи (болесник) не устане? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука