Гости Guest Написано Децембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 Псалам 37. 2. Господе немој ме јарошћу Твојом карати нити ме гњевом Твојим казнити.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 3. Јер стреле Твоје забодоше се се у мене, и спустио си на ме руку Твоју. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 4. Нема исцељења телу моме од лица гњева Твога, нема мира у костима мојим од лица грехова мојих..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 5. Јер безакоња моја превазиђоше главу моју, као бреме тешко оптеретише ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 6. Усмрдише ми се и загнојише ране моје, од лица безумља мога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 7. Пострадах и скруших се до краја, сав дан постиђен ходих. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 8. Јер се слабине моје испунише поругама и нема исцељења телу моме..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 9. злостављан бих и унижен веома, риках од уздисања срца мога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 10. Господе, пред Тобом је сва жеља моја, и уздисање моје од Тебе се не сакри. Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 11. Срце моје смути се, остави ме снага моја, и светлост очију мојих и она није са мном. Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 12. Пријатељи моји и ближњи моји спрам мене дођоше и сташе, и најближи моји на одстојању стадоше... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 13.Тражитељи душе моје ужурбаше се, и који ми искаху зла говорише погубне ствари, и по цео дан смишљаху лукавства. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 14. А ја као глув не слушах и као нем не отварах уста своја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 15.и бејах као човек који не чује, и који у устима својим нема оправдања. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 16. Јер у Тебе се, Господе, поуздах Ти ћеш ме услишити, Господе Боже мој.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука