Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 21. И раширише на ме уста своја, и рекоше: добро! добро! видеше очи наше. 22. Видео си, Господе, не прећути ; Господе, не одступи од мене. Одробијаћеш ме, извини. gringrin 24.Суди ме, Господе, по правди Твојој, Господе Боже мој, и нека се не порадују због мене. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 25.Нека не кажу у срцу своме:добро! добро! души нашој; нити да кажу : прогутасмо га! :0104_cheesy: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 25. Нека не кажу у срцу своме: добро! добро!души нашој;нити да кажу: Прогутасмо га! Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 26 Нека се постиде и посраме уједно који се радују злу моме; нека се обуку у стид и срамоту који су надамном велеречиви. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 27. Нека се радују и веселе који хоће правду моју, и нека кажу заувек: Нека се велича Господ!они који хоће мир слузи Твоме. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 28. И језик мој поучаваће се правди Твојој, сав дан похвали Твојој. prstgore Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 ПСАЛМ 35. 1. Безаконику је безбожна ријеч у срцу ; нема страха Божијега пред очима његовијем. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 2. ГОВОРИ безаконик грешећи у себи,нема страха Божијег пред очима његовим Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 3. Ријечи су уста његовијех неправда и лукавство, неће да се опамети да твори добро. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 5. безакоње смисли на постељи својој,иђаше сваким путем рђавим,а на зло (никад) не негодова. Опет ја и несналажење... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 5. Господе! До неба је милост Твоја, и истина Твоја до облака. Недај се збунити. Код мене је други превод, па ми баш добро да упоређујем. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 7. правда је Твоја као горе Божије;судови су Твоји бездан многи; људе и животиње спасићеш, Господе. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 8. Како је драгоцјена милост Твоја, Боже! синови људски у сјену крила Твојих не боје се. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 9. Опиће се од обиља дома Твога,и потоком сладости Твоје напојићеш их. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 10. Јер је у Тебе извор животу, Твојом свјетлошћу видимо свјетлост. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука