JESSY Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 16.Лице пак Господње је на чинитеље зла, да истреби са земље спомен њихов. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 17. Завапише праведници, и Господ их услиша, и од свих невоља њихових избави их. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 18. Близу је Господ скрушених срцем и смирене духом спасиће.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 19. Многе су невоље праведних,и од свих њих избавиће их Господ. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 20. Чува Господ све кости њихове,ниједна од њих неће се сатрти... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 21. Смрт је грешника зла, и који мрзе праведника превариће се. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 22. Избавиће Господ душе слугу Својих и неће се преварити сви који се уздају у Њега . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Псалам 34. 1. СУДИ, Господе, онима који ми чине неправду, војуј против војујућих на ме. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 2. Узми оружје и штит, и устани у помоћ моју... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 3. извуци мач и препречи (пут) насупрот гонитеља мојих; реци души мојој: Ја сам спасење твоје. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 4.Нека се постиде и посраме који траже душу моју, нека се поврате натраг и посраме који ми смишљају зло. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 5. Нека буду као прах пред лицем ветра и Анђео Господњи нека их сатре... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 6.нека буде пут њихов тама и склизнуће, и Анђео Господњи нека их прогони. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 7. Јер ми узалуд скрише јаму замке своје узалуд вређаше душу моју.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 8. Нека му дође замка коју не зна, и гвожђа која (мени) прикри нека њега ухвате, и нека (сам) у исту замку упадне. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука