nana Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 20. Отићи ће до рода отаца својих, до века неће видети светлост. 21. И човек у части будући, не разумеде, изједначи се са стоком неразумном, и постаде јој сличан. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Псалам 49. 1. Бог над боговима, Господ говораше и призва земљу од истока сунца до запада.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Ne znam da li je dozvoljeno u ovoj formi ... ali bas dotice u srce.. Psalm 6. 2. Smiluj se na me, Gospode, jer sam iznemogao; isceli me, jer su kosti moje ustreptale. nana је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 @@Таша, Прошли смо тај псалам, кренули смо по редоследу како је у Псалтиру тако да смо сад стигли до 49. 2. Са Сиона је благолепност красоте Његове, Бог ће јавно доћи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Prastajte, pomislih da pisemo omiljene psalme. Mozes obrisati ova dva posta da ne remetim koncept. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 3. Иде Бог наш, и не мучи; пред Њим је огањ који прождире, око Њега је бура велика. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 @@Таша, Нема проблема, један пост неће ништа пореметити...и можеш ако желиш да наставиш са нама ?! А што се тиче о "омињеним", имаш ону тему Мој омиљени цитат..., не знам дал си видела?! Ако имаш времена, волео би да учествујеш и овде са нама, да натанане испишемо цео псалтир! Псалме преузимамо са сајта Светосавље, да би јединствено писали. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Psaltir/index.htm _____________________ 4. Призваће небо свише и земљу, да суди народу Своме... JESSY and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 5. " Скупите ми свеце Моје, који су учинили са Мном завјет на жртви. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 6. "И објавиће небеса правду Његову, јер је Бог Судија." ( a ja uredno pripremila svoj Psaltir kraj kompjutera ) Јадранка-Дервента and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 7. Слушај, народе мој, и говорићу ти, Израиљу, и засведочићу ти: Бог, Бог твој Ја јесам.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 8. Нећу те за жртве твоје карати, свеспаљеницњ твоје преда Мном су свагда. пс. Мени се баш свиђа Ташин додатак иако је "упао преко реда". Мислим,није то ван теме.Обогатило би је ако би,рецимо, на крају свако Псалма имали и овакав прилог.Одлична идеја. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 9. Neću primati iz doma tvoga teoce, niti od stada tvoga jariće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 10.Јер су Моје све звери из дубраве, животиње у горама и волови; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 11. Знам све птице небеске и красота пољска преда Мном је.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 12. Ако огладним, не бих ти рекао, јер је Моја васиона и пуноћа њена. 13. Зар ћу јести месо јунаца, или ћу крв јарчију пити? 14. Принеси Богу жртву хвале и изврши Вишњему завете своје; 15. и призови Ме у дан жалости, и избавићу те, и прославићеш Ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука