Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 11. Исповедаћу Ти се до века, јер си (ми Ти то) учинио и стрпљиво чекаћу Име Твоје, јер је добро према преподобнима Твојима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 П с а л а м 52. 2. Рече безуман у срцу своме: Нема Бога! Распадоше се и згадише се у безакоњима, нема (га) који чини добро. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 3. Бог с неба погледа на синове људске[1]да види има ли који разуман или који тражи Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 4. Сви застранише, уједно неваљали посташе, нема га који чини добро, нема ниједнога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 5. Неће ли познати сви који чине безакоње,који једу народ мој као јеђење хлеба, (а) Бога не призваше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 6. Tamo se ustrašiše straha, gde straha ne beše, jer Bog razasu kosti čovekougodnika; postideše se, jer ih Bog satre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 7. Ко ће дати са Сиона спасење Израиљево? Када поврати Господ робље народа Свога, обрадоваће се Јаков и узвеселиће се Израиљ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Psalm 53. 3. БОЖЕ, у Име Твоје спаси ме, и силом Твојом суди ми. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 4. Боже, услиши молитву моју, чуј речи уста мојих. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 5.Јер туђинци устадоше на ме, и силници затражише душу моју, и не поставише Бога пред собом. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 6. Јер, гле, Бог ми помаже и Господ је заступник души мојој.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 7. Uzvrati zla neprijateljima mojim, istinom Tvojom istrebi ih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 8. Добровољно ћу жртвовати Теби исповедаћу се Имену Твоме, Господе, јер је добро.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 9.Јер си ме избавио од сваке невоље;и на непријатеље моје погледа око моје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2012 Псалам 54. 2. Чуј, Боже, молитву моју и не презри мољења мога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука