Јадранка-Дервента Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 83.Постадох као мијех у диму,али Твојих наредаба не заборавих. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 84.Колико ће бити дана слуге Твог? Кад ћеш судити онима који ме гоне? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 85. Охоли ископаше ми јаму насупрот закону Твом. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 86, Све су заповести Твоје истина неправедно ме гоњаху, помози ми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 87.Умало ме не убише на земљи,али ја не остављам заповијести Твоје. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 88.По милости својој оживи ме, и чуваћу откривења уста Твојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 89.Довијека је, Господе,ријеч Твоја утврђена на небесима, Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 90.Од колена до колена истина Твоја; Ти си поставио земљу, и стоји. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 91. Наредбом Твојом пребива дан, јер све и сва служи Теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 92. Да није закон Твој био утеха моја, погинуо бих у невољи својој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 93. До века нећу заборавити законе Твоје, јер си ме њима оживио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 94: Твој сам ја, спаси ме јер законе Твоје истраживах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 95.Безбожници гледају да ме убију;а ја размишљам о Твојим откривењима. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 96. Свакога свршетка видех крај,широка је заповест Твоја веома... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 97.Како љубим закон Твој!Вас дан мислим о њему. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука