Јадранка-Дервента Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 38.Испуни слуги Својему ријеч Своју да те се боји. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 39. Уклони срамоту моју, од које страхујем, јер су судови Твоји добри... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 4о.Миле су ми заповести Твоје, правдом својом оживи ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 41.И да дође на ме милост Твоја,Господе,спасење Твоје,по речи Твојој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 42.И ја ћу одговорити ономе који ме ружи; јер се уздам у реч Твоју. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 43: И не узми са уста мојих реч истине до краја,јер се на судове Твоје поуздах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 44.И чуваћу закон Твој свагда, довека и без престанка. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 45. И хођах у ширини,јер заповести Твоје истраживах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 46.Говорићу о откривењима Твојим пред царевима, и нећу се стидети. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 47. И поучавах се у заповестима Твојим,које заволех веома... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 48.Руке своје пружам к заповестима Твојим, које љубим, и размишљам о наредбама Твојим. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 49. Опомени се речи Твоје слузи Твоме,којом си ми дао наду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 50.У невољи мојој теши ме што ме реч Твоја оживљава. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 51. Горди безаконоваху до краја,но од закона Твога не одступих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 52.Памтим судове Твоје од искона, Господе, и тешим се. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука