Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 23. Јер кнезови седоше и клеветаху на ме а слуга Твој размишљаше о законима Твојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 24.Откривења су Твоја утеха моја, саветници моји. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 25. Прилепи се земљи душа моја,оживи ме по речи Твојој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 26.Казујем путеве своје, и чујеш ме; научи ме наредбама својим ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 27. Путу закона Твојих уразуми ме и размишљаћу о чудесима Твојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 28. Задрема душа моја од чамотиње, утврди ме у речима Твојим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 29.. Пут неправде удаљи од мене и законом Твојим помилуј ме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 30. Пут истине изабрах, судове Твоје не заборавих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 31. Прилепих се сведочанствима Твојим,Господе, немој ме постидети... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 32. Путем заповести Твојих трчах, када си раширио срце моје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 33, Законоположи ми, Господе, пут правила Твојих и њега ћу тражити свагда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 34. Уразуми ме, и држаћу се закона Твог, и чувати га свим срцем. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 35 Води ме стазом заповести Твојих, јер ову вољом зажелех... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 36. Приклони срце моје у сведочанства Твоја, а не у грамзивост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 37.Одврати очи моје да не виде сујету,на путу Твоме оживи ме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука