Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 68. Добар си, Господе, и у доброти Твојој научи ме законима Твојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 69. Умножи се на мени неправда гордељивих, а ја ћу свим срцем својим истраживати заповести Твоје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 70. Усири се као млеко срце њихово но ја се поучавах закону Твоме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 71. Добро ми је што си ме унизио, да бих научио законе Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 72. Добар ми је закон уста Твојих, већма од хиљада злата и сребра... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 73. Руке Твоје створиле су ме, и саздале су ме; уразуми ме, и научичу се заповестима Твојим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 74. Који се боје Тебе видеће ме и обрадоваће се, јер се на речи Твоје поуздах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 75. Познах, Господе, да су судови Твоји правда, и ваистину си ме смирио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 76. Нека буде милост Твоја да ме утеши,по речи Твојој слузи Твоме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 77. Нека ми дође милосрђе Твоје, и живећу, јер је закон Твој поучење моје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 78: Нек се постиде гордељивци, јер ми неправедно безаконоваху а ја ћу уживати у заповестима Твојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 79. Нека ми се поврате који Те се боје, и који знају сведочанства Твоја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 80: Нека буде срце моје непорочно у законима Твојим, да се не бих постидео... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 81.Чезне душа моја за спасењем Твојим,ријеч Твоју чекам. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 82.Чезну очи моје за речју Твојом; говорим: Кад ћеш ме утешити? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука