JESSY Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 141.Ја сам мален и поништен, али заповести Твоје не заборављам. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 142. Правда је твој правда до века,и закон је Твој истина. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 143. Туга и невоља снађоше ме заповести Твоје поука су моја.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 144.Вечна је правда у откривењима Твојим; уразуми ме, и бићу жив. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 145. Завапих свим срцем мојим услиши ме Господе законе Твоје тражићу.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 146. Призивам Те, помози ми; држаћу се откривења Твојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 147. Претекох пре времена и завапих у речи Твоје поуздах се.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 148.Претјечу очи моје јутрењу стражу,да бих размишљао о ријечи Твојој. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 149. Глас мој чуј Господе по милости Твојој по суду Твоме оживи ме.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 150.Прикучују се који љубе безакоње;удаљили су се од закона Твојега. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 (150. Приближише се који ме гоне безакоњем,а од закона Твога удаљише се.) 151. Близу си Ти,Господе, и сви су путеви Твоји истина. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 152. Од почетка познах од сведочанстава Твојих,да си их до века основао. 153. Види понижење моје, избави ме, јер закон Твој не заборавих. 154. Суди суд мој, и избави ме; ради речи Твоје оживи ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 155.Далеко је од безбожника спасење, јер се не држе наредаба Твојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 156. Милосрђе је Твоје, Господе, велико; по правом суду свом оживи ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 157. Mноги су прогонитељи и тлачитељи моји, од сведочанстава Твојих не одступих. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука