Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 113. Безаконике омрзох,а закон Твој заволех... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 114.Ти си заклон мој и штит мој;ријеч Твоју чекам. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 115 Ne nama, Gospode, ne nama, nego imenu svom daj slavu, po milosti svojoj, po istini svojoj. 115:2 Zašto da govore narodi: Gde li je Bog njihov? 115:3 Bog je naš na nebesima, tvori sve što hoće. 115:4 Idoli su njihovi srebro i zlato, delo ruku čovečijih. 115:5 Usta imaju, a ne govore; oči imaju, a ne vide; 115:6 Uši imaju, a ne čuju; nozdrve imaju, a ne mirišu; 115:7 Ruke imaju, a ne hvataju; noge imaju, a ne hode, i ne puštaju glas iz grla svog. 115:8 Takvi su i oni koji ih grade, i svi koji se uzdaju u njih. 115:9 Dome Izrailjev, uzdaj se u Gospoda; On im je pomoć i štit. 115:10 Dome Aronov, uzdaj se u Gospoda; On im je pomoć i štit. 115:11 Koji se bojite Gospoda, uzdajte se u Gospoda; On im je pomoć i štit. 115:12 Gospod nas se opominje, blagosilja nas, blagosilja dom Izrailjev, blagosilja dom Aronov; 115:13 Blagosilja one koji se boje Gospoda, male i velike. 115:14 Da vam Gospod umnoži blagoslove, vama i sinovima vašim! 115:15 Gospod da vas blagoslovi, Tvorac neba i zemlje! 115:16 Nebo je nebo Gospodnje, a zemlju je dao sinovima čovečijim. 115:17 Neće Te mrtvi hvaliti, Gospode, niti oni koji siđu onamo gde se ćuti. 115:18 Nego ćemo mi blagosiljati Gospoda odsad i doveka. Aliluja! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 (у питању је псалам 118.- наставља се са стихом 115) 115.Идите од мене, безаконици! И чуваћу заповести Бога свог. Перса and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 116.Укријепи ме по реијечи Својој и бићу жив.и немој ме осрамотити у надању мом. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 117. Помози ми, и спашћу се, и поучаваћу се у законима Твојим свагда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 118.Обараш све који одступају од наредаба Твојих; јер су помисли њихове лаж. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 119. Као преступнике сматрах све грешнике земље, ради тога заволех сведочанства Твоја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 120.Дрхће од страха Твог тело моје, и судова Твојих бојим се. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 121. Учиних суд и правду, не предај ме онима који ми чине неправду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 122.Одбрани слугу свог на добро Његово, да ми не чине силе охоли. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 123. Очи моје ишчилеше за спасењем Твојим, и за речју правде Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 124.Учини слузи свом по милости својој, и наредбама својим научи ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 125. Слуга сам Твој, уразуми ме, и познаћу сведочанства Твоја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 126.Време је да Господ ради; оборише закон Твој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука