JESSY Написано Октобар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 53. Гнев ме обузима на безбожнике, који остављају закон Твој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 11, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 54. Псалмопевљиви ми бише закони Твоји у месту боравишта мојега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 55.Ноћу помињем име Твоје , Господе, и чувам закона Твој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 56.То ми се догоди,јер законе Твоје истраживах... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 57. Удео си мој, Господе, рекох да чувам закон Твој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 58. Молим Ти се из свег срца, смилуј се на ме по речи својој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 59: Размишљах о путевима Твојим и повратих ноге моје на сведочанства Твоја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 60. Припремих се, и не смутих се, да чувам заповести Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 61.Мреже безбожничке опколише ме, али закон Твој не заборављам. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 62. У поноћ устајах да Ти се исповедам за судове правде Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 63. У заједници сам са свима који се Тебе боје и који чувају заповести.Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 64. Милости Твоје, Господе, пуна је земља; законима Твојим научи ме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 65. Доброту си учинио са слугом Твојим, Господе, по речи Твојој. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 66.Доброј мисли и знању научи ме, јер заповестима Твојим верујем. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 67. Пре но што понижен бих, ја сагреших, зато реч Твоју сачувах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука