JESSY Написано Октобар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 98.Заповест Твоја чини ме мудријег од непријатеља од непријатеља мојих; јер је са мном увек. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 99.Разумнији постах од свих учитеља својих; јер размишљам о Твојим откривењима. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 100. Већма од стараца разумедох јер заповести Твоје истраживах... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 101.Од сваког злог пута заустављам ноге своје, да бих чувао реч Твоју. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 102. Од судова Твојих не уклоних се,јер си ми Ти поставио закон... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 103.Како су слатке језику мојему ријечи Твоје,слађе од меда устима мојим. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 104.Од заповести Твојих постадох разуман; тога ради мрзим на сваки пут лажни. Перса је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 105. Светилник је ногама мојим реч Твоја и светлост стазама мојим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 106. Заклех се и одлучих да чувам судове правде Твоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 107. Понизих се до краја Господе, оживи ме по речи Твојој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 108.Нека ти буде угодна,Господе,добровољна жртва уста мојих,и судовима Својим научи ме. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 109. Душа је моја у рукама Твојим свагда и закона Твога не заборавих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 110.Безбожници су ми метнули замку;али од заповјести Твојих на застраних. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 111. Наследих сведочанства Твоја до века, јер су радост срца мога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 112.Приволио сам срце своје да твори наредбе Твоје навијек,до краја. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука