JESSY Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/154344861334620.html ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 e sad je stvarno gotov الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 e sad je stvarno gotov КО.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Чика брка الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Чика брка الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 и? је л победио? sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Izdajaaa. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Danas počinje Vimbldon. Nole je imao sjajan žrijeb, ne može se prije finala sastati ni sa Nadalom, ni sa Federerom, ni sa Marejem. Već u prvom kolu igraju međusobno Tipsarević i Troicki, taj meč igra se danas. Ana Ivanović igra sa Francuskinjom Razano, koju je nedavno dobila lako na Rolan Garosu. Vesna Dolonc igra protiv Belgijanke Vikmajer, a Jelena Janković protiv Britanke Konta. Srećno naši. Milan Nikolic and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Ana Ivanović je uspješno započela takmičenje u ovogodišnjem Vimbldonu pobjedom nad Francuskinjom Razano 7:6 (7:1), 6:0. Prvi set je bio mnogo zanimljiviji. Ana pravi brejk već u drugom gemu i uspjeva da povede sa 3:0. No, tad se Francuskinja budi i uspjeva da veže 3 gema i da izjednači na 3:3. Do kraja seta više nije bilo brejkova, pa se igrao taj-brejk. U njemu je Ana ubjedljivo trijumfovala sa 7:1 i tako osvojila prvi set. U drugom setu na terenu je postojala samo jedna teniserka: Ana. Francuskinja kao da se predala i Ana je dobila drugi set sa 6:0. Bravo Ana! http://www.youtube.com/watch?v=05rSygDKTXU JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 ...вероватно ће јој се и Јелена придружити.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 ...вероватно ће јој се и Јелена придружити.... Ne sumnjam u to. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Vesna Dolonc napravila je veliko iznenađenje savladavši mnogo poznatiju igračicu, četrdesetu teniserku svijeta Janinu Vikmajer iz Belgije sa 4:6, 6:2, 6:4.Bravo Vesna! Turnir je odlično počeo za naše. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 I Jelena Janković, koja je postavljena za 16. nosioca na ovom turniru, uspješno je započela turnir. Savladala je Britanku Kontu sa 6:2, 7:5. Bravo naše djevojke, tri meča i tri pobjede! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Viktor Troicki dobio je Janka Tipsarevića u prvom kolu Vimbldona 6:3, 6:4, 7:6. Kako Janko igra posljednjih nekoliko mjeseci to i nije neko iznenađenje. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Надал пук'о неочекивано. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука