Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

Слутим да ће Новак попустити из више разлога.
зашто....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Novak, traktorista vozi kroz selo! Foto!

14.07.2013

Vreme do narednih teniserskih obaveza Novak je proveo u Beogradu ali i na selu, gde je vozio traktor.

nole+traktor1.jpg

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u petak je stigao u Beograd gde će se do kraja sedmice odmarati od napora u minulom denu sezone i nastavka nadmetanja na terenima širom američkog kontinenta.

Đoković je skoknuo do sela i družio se sa meštanima, vozeći i traktor, koji ga je kako je rekao podsetio na detinjstvo provedeno na selu i planini.

"Ljubazni meštanin mi objašnjava kako da upravljam traktorom koji nisam koristio od detinjstva. Zaista sam uživao i uspeo da se prisetim lepih trenutaka odrastanja na selu i planini", napisao je Đoković.

nole+traktor2.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

104474_100x100.jpg.pagespeed.ce.5RHKSlXB Tanjug

MONTREAL - Prvi teniser sveta Srbin Novak Đoković ocenio je da je odigrao skoro savršen meč protiv Francuza Rišara Gaskea u četvrtfinalu ATP turnira u Montrealu.

"Odigrao sam na navišem nivou", rekao je Đoković koji je sa 6:1, 6:2 preciznim i razornim forhendima prosto pregazio Gaskea.

Srpski teniser je završio posao i plasirao se u polufinale posle svega 52 minuta igre.
"Od starta meča sam pokušao da nametnem svoju igru i da kontrolišem meč, u čemu sam i uspeo. Ovo je bilo najbliže savršenstvu", rekao je Đoković.

Prvi reket sveta će se za mesto u finalu sastati sa Špancem Rafaelom Nadalom koji je takođe bio nemilosrdan u pobedi nad Australijancem Marinkom Matoševićem - 6:2, 6:4
"Mislim da na tvrdoj podlozi imam veće šanse protiv Nadala. Naravno, biće ovo težak meč za obojicu, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Đoković.

Nadal vodi u međusobnim duelima sa Đokovićem sa 20:15, ali poslednja četiri duela odigrana na tvrdoj podlozi dobio je srpski teniser.

Nadal je priznao da je Đoković u blagoj prednosti u odnosu na njega.
"Uslovi ovde verovatno više pogoduju Đokoviću, jer se radi o jednoj od najbržih podloga u svetu, što Novaka čini blagim favoritom", rekao je Nadal.

Foto AP/The Canadian Preš, Paul Ćiašon

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Srpska teniserka Jelena Janković i Katarina Srebotnik iz Slovenije osvojile su titulu u dublu na Rodžers kupu u Torontu, pošto su u finalu pobedile Nemicu Anu Lenu Grenefeld i Čehinju Kvetu Peške sa 5:7, 6:2, 10:6

Prvi set pripao je Nemici i Čehinji posle velike borbe, da bi naša teniserka i Slovenka odgovorile sa brzih 6:2 za izjednačenje. Usledio je super taj brejk, koji su Jankovićeva i Srebotnikova rešile u svoju korist sa 10:6.

- Sjajno je igrati sa Katom, stvarno je neverovatno šta sve ona radi na terenu. Učim od nje. Naučila sam zaista dosta ove nedelje. Zadovoljstvo mi je što igram sa njom, prošle nedelje smo igrali u polufinalu, a osećaj je sjajan osvojiti turnir. Ali, Kata treba da dobije sve zasluge za ovu titulu i ja sam joj zahvalna - rekla je Jankovićeva.

Srebotnikova je istakla da je takođe srećna što je prethodnih nedelja igrala sa Jelenom.

- Bilo je zabavno igrati sa Jelenom, ona je veoma zabavna, kako na terenu, tako i van njega. Dobro se slažemo, ali mislim da smo prevazišle naša očekivanja u protekle dve nedelje. Nismo mislile da ćemo igrati u Karslbadu, a stigle smo do polufinala, a ovde smo osvojile titulu. Igrale smo odlično i presrećna sam - istakla je Slovenka.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

jjt-k1_100x100.jpg.pagespeed.ce.3DLjQ-Ha Radio-telev...

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Nemicu Sabine Lisicki sa 2:1 u setovina (7:6, 5:7, 6:2). Jelena će u drugom kolu danas igrati protiv Elene Makarove iz Rusije.

Meč Janković-Lisicki trajao je dva sata i 23 minuta, uz mnogo preokreta, uspona i padova u igri obe teniserke.

Početak prvog seta mnogo bolje je odigrala Nemica. Vodila je sa 4:2 i 5:3, ali je Jelena uspela da se povrati. U devetom gemu Lisicki je servirala za set, imala je i dve set-lopte, ali se srpska teniserka odbranila i uz brejk izjednačila na 5:5.

Pobednica prvog seta odlučena je u taj-brejku. Na 5:5 srpska teniserka je napravila mini-brejk i potom odservirala za prvi set - 7:5.

I u drugom setu borba je bila velika. Ponovo je Lisicki povela, bilo  je 4:1, ali je Janković osvojila naredna četiri gema i izjednačila na 4:4, a potom i povela.

U devetom gemu je servirala meč-loptu, ali je Lisicki još jednom oduzela servis srpskoj teniserki, potom dobila dva gema, i izjednačila u setovima na 1:1. Velika borba u trećem setu je trajala 45 minuta. Jelena je taj set odigrala mnogo bolje i trijumfovala sa 6:2 i 2:1 u setovima.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

зашто....?

Pa Đoković je njega pustio jer u septembru 2014. godine Škotska se izdvaja iz Ujedinjenog Kraljevstva pa tako će Murray poneti sve titule u škotsku i onda Ujedinjenom Kraljevstvu po pravila najvišeg organa ITF-a sve to posle pripadne Škotskoj. Đokoviću je to veliki minus što ga je pustio da pobedi jer ostao bez navijača sledeće godine. Englezi ne vole Murraya zato što je rekao da nikada nebi navijao i podržavao Englesku fudbalsku reprezentaciju.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Apsolutno sam protiv svake vrste oružja, svake vrste vazdušnih ili raketnih napadanovak-dokovic-1378102350-360211.jpg

NJUJORK - Prvi teniser sveta Novak Đoković, koji je imao 12 godina kada je NATO bombardovao njegov rodni grad Beograd 1999. godine, izjavio je da vojna intervencija u Siriji nije dobro rešenje, prenosi AP.

"Apsolutno sam protiv svake vrste oružja, svake vrste vazdušnih ili raketnih napada. Protiv sam svega što je destruktivno, jer imao sam lično iskustvo, znam da to ne donosi nikome ništa", rekao je 26-ogodišnji Đoković sinoć u Njujorku gde učestvuje na Ju Es Openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni.

Američki predsednik Barak Obama pokušava da dobije odobrenje od Kongresa za vazdušne napade na Siriju, pošto se veruje da je režim Bašara al Asada upotrebio hemijsko oružje protiv svog naroda.

Đoković je često pričao o vremenu između marta i juna 1999. koje je s roditeljima proveo u Beogradu tokom bombardovanja, čiji je cilj bio da se vlasti Slobodana Miloševića povinuju oko Kosova, podseća AP.

"To je iskustvo koje ne treba želeti nikome, rat je najgora stvar za čovečanstvo. Niko ne izađe kao pobednik", ocenio je Đoković.

"Bili smo nemoćni, srećom svi smo preživeli, i iz tog iskustva i te situacije izvukli smo veliku životnu lekciju", rekao je Đoković, koji se u nedelju lako plasirao u četvrto kolo Ju Es Opena pobedivšli Portugalca Žoaoa Sousu.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Готово је, Новак у финалу!

Ђоковић - Вавринка 3:2 (2:6, 7:6/7:4/, 3:6, 6:3, 6:4).

Новак Ђоковић први је финалиста Ју-Ес опена!

После више од четири сата велике борбе са Станисласом Вавринком, Новак извојевао велику победу и сада мирно чека противника у великом финалу. Истовремено, пласманом у финале Ђоковић је задржао прво место на АТП листи по завршетку турнира.

--------------

jooooooj muke tantalove...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...