виноградар Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Perfektan dan u Vimbldonu za srpski tenis zaokružila je Bojana Jovanovski, pobjedom nad Hrvaticom Tomljanović 3:6, 6:1, 9:7. Bravo Bojana! Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 U prvom kolu Vimbldona Novak Đoković je pobjedio Njemca Florijana Majera sa 3:0 (6:3, 7:5, 6:4). Nole je ovaj meč odigrao u "trećoj" brzini, skoro sa pola snage. Tokom meča Nole nije nijednom izgubio svoj servis.U prvom setu Nole je furiozno počeo meč. Prvi je servirao, a onda odmah u drugom gemu oduzeo servis protivniku i poveo sa 2:0. Do kraja seta više nije bilo brejkova i set je završen sa 6:3 za najboljeg tenisera svijeta.U trećem gemu drugog seta odigran je najduži gem u meču, trajao je 10 minuta. Bilo je 8 izjednačenja, Nole nije iskoristio 6 brejk lopti. Taj gem pripao je Njemcu. Nije bilo brejka sve do rezultata 5:5, kad Nole uspjeva da iskoristi drugu brejk loptu koja mu se ukazala. Zatim rutinski osvaja svoj servis i dobija drugi set sa 7:5.U trećem setu Nole odmah na početku pravi brejk i tada je bilo jasno da ovaj meč neće još dugo trajati. U osmom gemu Njemac je imao dvije brejk lopte, ali ih je Novak odličnim servisima spasio. Do kraja meča više nije bilo uzbuđenja i treći set Nole dobija sa 6:4.Vrlo ohrabrujuća igra našeg tenisera, svi udarci su ga dobro služili, dobro se kretao, govor tijela mu je bio odličan. Samo tako Nole, do titule! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KO8Abzet2mw Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=w_jIY0FbSfE Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Polovičan uspjeh naših tenisera na početku trećeg dana Vimbldona. Viktor Troicki se plasirao u treće kolo, pobjedivši Rusa Kuznjecova sa 6:4, 6:3, 6:4. Ana Ivanović je ispala u drugom kolu od Kanađanke Bušar rezultatom 3:6. 3:6. Kasnije u toku dana međusobno igraju Janković i Dolonc, a zadnja na teren izlazi Jovanovski, koja igra protiv Belgijanke Flipkens. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Bojana Jovanovski nije uspjela da se plasira u treće kolo Vimbldona, bolja od nje bila je Belgijanka Flipkens sa 2:0 u setovima. Vesna Dolonc napravila je pravu senzaciju pobjedivši Jelenu Janković sa 2:0 u setovima. Senzacija dana je poraz Rodžera Federera od Ukrajinca Sergeja Stahovskog sa 3:1 u setovima. Ovim je Đokoviću znatno olakšan put do druge vimbldonske titule. .smesko. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 QQ, послушајте ове вриске. Ја мислим да би ово требало некако казнити, ако је јаче од неког нивоа децибела... http://www.youtube.com/watch?v=C1sRTGWmLHk Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Noletov meč kasni zbog kiše, ne zna se kada će početi. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 VIMBLDON: Troicki greškama u porazSrpski teniser stao u trećem kolu Vimbldona, pošto je izgubio od Mihaila Južnog - 3:6, 4:6, 5:7. Do trećeg kola stigao je bez izgubljenog seta, ali dalje nije mogao.Viktor Troicki je previše grešio protiv Mihaila Južnog, posebno prilikom servisa, da bi se plasirao u osminu finala Vimbldona.Čak pet duplih grešaka napravio je naš teniser u prva dva seta sa 26. igračem na ATP rang listi, a ukupno ih je imao devet. Imao je, doduše, i 14 asova, ali i samo 73 odsto osvojenih poena na prvi, a 41 na drugi servis. S druge strane, Južni je osvojio 84 odsto poena na prvi servis, a 48 na drugi. Samo jednom je dozvolio Viktoru da dođe do brejka, a četiri puta je našem teniseru oduzeo servis.Upravo je to presudilo da Rus ide na megdan Endiju Mareju, a ne Troicki. Južni je od početka krenuo agresivno i za samo sedam minuta poveo 3:0. Troicki je tek na svoj drugi servis gem zaigrao bolje, ali nije uspeo da nadoknadi brejk.Sigurnom igrom Južni je rešio prvi set u svoju korist - 6:3.Bio je to prvi izgubljen set Troickog na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je prethodno "sa nulom" pobedio Andreja Kuznjecova i Janka Tipsarevića.Međutim, nedugo zatim stigao je i drugi. Južnom je ponovo bio dovoljan jedan brejk, a napravio ga je u petom gemu. Troicki je imao šansu da izjednači na 3:3 u gemovima drugog seta (40:15 i prednost), ali nije bio dovoljno koncentrisan, pa je Rus poveo 4:2. Nešto kasnije bilo je 6:4 i 2:0 u setovima za Mihaila Južnog.Treći set bio je najuzbudljiviji, ali nije doneo ništa novo. Rus je već u prvom gemu napravio brejk, međutim, Troicki je uspeo da izjednači na 2:2 i produži nadu da će ostati u igri za osminu finala. Ipak, posle nekoliko dugačkih gemova Južni je još jednom "brejknuo" Viktora i poveo 6:5. U sledećem gemu je sigurno servirao i posle dva sata i sedam minuta realizovao prvu meč loptu za 7:5, odnosno 3:0 u setovima. U subotu će na teren i Novak Đoković, protiv Žeremija Šardija oko 17.00, kao i Nenad Zimonjić, Jelena Janković i Bojana Jovanovski, koji će igrati u dublovima. Mondo Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Bonićeva osvojila ITF turnir u Kini Srpska teniserka Barbara Bonić osvojila titulu na ITF turniru u Hužu pošto je sa 6:2, 6:4 bila bolja od igračice iz kineskog Tajpeha Čan Čin-Vei. Ona je do trofeja na šljaci došla izgubivši dva seta, a turnir u Kini će joj biti drugi u vitrini iz ITF serije. Bonićeva trenutno zauzima 590. mesto na WTA listi, dok joj je najbolji plasman bio desetog juna 2013. godine kada je bila 578. na planeti. bighugbighug http://sport.blic.rs/Tenis/235739/Boniceva-osvojila-ITF-turnir-u-Kini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Halo, Rafa, Rodžer jeRana eliminacija Rafaela Nadala i Rodžera Federera na Vimbldonu naterala je novinara ‘Vol strit žurnala’ da napiše izmišljen telefonski razgovor njih dvojice. Po mnogima dvojica najboljih tenisera svih vremena od ponedeljka neće biti među prvom trojicom na ATP listi. Nadal, koji je ispao u prvom kolu Vimbldona od Stiva Darsisa, biće četvrti igrač sveta. Niz Federera od 36 uzastopnih Gren slem četvrtfinala prekinuo je Stahovski u drugom kolu, pa će Švajcarac od ponedeljka u najboljem slučaju biti peti. F: Rafa?N: Ko je to?F: To sam ja Rafa.N: Rodžere?F: Da, Rodžer je.N: Oh, Rodžere, video sam. I ti si ispao sa Vimbldona. Bio sam tužan kada sam video Rodžere. Uvek navijam za tebe kada ja ne igram.F: I ja za tebe Rafa. Bio sam tužan kada sam video da si ispao tako rano.N: Šta sada radiš?F: Ništa. Toliko mi je dosadno Rafa. Dosadno, dosadno, dosadno.N: I meni je.F: Jutros sam složio sve trake za glavu koje imam.N: I ja sam moje složio takođe.F: Toliko mnogo traka za glavu.N: Da. Toliko mnogo traka za glavu.F: Reci mi, Rafa, šta rade ljudi kada ispadnu ovako rano sa turnira?N: To je brutalno. Moraš neko vreme da budeš odvojen od televizora. Bez gledanja tenisa.F: Uh, znam. Ja gledam druge sportove. Reci mi nešto, ko je Tibou?N: Tibou? Mislim da on igra kriket.F: Ali nisi siguran.N: Nisam.F: Definitivno ima mnogo vesti o Tibou na televiziji.N: Trebalo je da se sretnemo Rodžere. Svi su to očekivali od nas. Bilo je toliko uzbuđenja oko tog duela.F: Da, u četvrtfinalu. To bi bilo malo bezveze. Kao da Roling Stonsi sviraju kao predgrupa za Marun 5. Kao neka uvreda, jel da?N: Verovatno Rodžere. Imamo toliko zajedničkih sećanja na Vimbldon. Tri finala.F: Da. Ja sam dobio dva.N: Istina. Ali ja sam dobio poslednje. Ono koje svi pamte.TišinaN: Rodžere? Rodžere?TišinaN: Rodžere?F: Sećam se Rafa. To finale mi je teško palo. Često ga se sećam, nas dvojice dok pada mrak. Ti kako grizeš trofej, a ja kako držim onaj tanjir.N: Žao mi je Rodžere.F: Rafa, kaži mi šta si radio prošle godine?N: Ne razumem?F: Pa prošle godine. Šta si radio kada si ispao u drugom kolu. Izgubio si od Lukaša Rosola.N: Uh, to je bilo teško za mene. Napravio sam pauzu.F: Pa otišao si na veliki odmor Rafa. Nisi igrao US open, ni Australijan open. Čak ni Šangaj Roleks masters.N: Tačno. Ali kada sam se vratio osvojio sam skoro sve.F: Jesi, osvojio si skoro sve. Izgledao si neverovatno Rafa. Ali sada se ovo dogodilo.N: 'Ovo'. Kada tako kažeš zvuči užasno.F: Pa i jeste užasno Rafa. Ovo se ne događa Rodžeru. Nije se dogodilo već desetak godina.N: Zvučiš kao da te je sramota.F: Nije me sramota. Ja sam osvojio 17 Gren slemova Rafa.N: Ja sam osvojio 12 Rodžere a tek mi je 27 godina.F: I, koga bi voleo da vidiš sada kao pobednika na Vimbldonu?N: Moramo podržati Endija Rodžere.F: Da, slažem se. Bilo bi dobro da Endi osvoji, bilo bi baš slatko. I to bi bila sjajna priča.N: Poetska.F: Bilo bi dobro za tenis.N: Da. To bi bilo dobro za tenis.F: Naravno, da sam i ja osvojio to bi takođe bilo dobro za tenis.N: A šta misliš o Noletu Rodžere? Šta ako Nole osvoji?TišinaN: Rodžere?F: Izvini, nisam te čuo, da li si rekao nešto? Tražio sam šal za svog kućnog ljubimca sovu.N: Ma zaboravi. Ništa. Rodžere, da li nekada razmišljaš o kraju?F: Ne govori to Rafa. Ostalo je još mnogo putovanja. Mnogo finala. Još mnogo trofeja.N: Ja se nadam. Ja obožavam te dane.F: Rafa, moram da te pitam nešto.N: Da Rodžere?F: Da li su ti potrebne Najki patike sa narandžastim đonom? One što su zabranili na Vimbldonu. Nikada nisu nošene. Imam ih otprilike zilion. Potpuno su nečuvene.N: Pa ne. Imam i ja dosta patika. Meni je jednostavno dosadno. F: I meni. Baš, baš mi je dosadno.N: Vidimo se u Nujorku Rodžere.F: Nadam se Rafa.N: Pod reflektorima.F: Za sve bi bilo dobro.N: To bi bilo dobro za tenis Rodžere. F: Da Rafa. To bi baš bilo dobro za tenis. b92 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Новак Ђоковић је данашњом победом свима који су га гледали одузео цело после подне. Anette је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Susret je trajao četiri sata i 43 minuta i zvanično je najduže polufinale u istoriji Vimbldona. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Данас је празник тениса. Слутим да ће Новак попустити из више разлога. Ако победи овога пута показаће изузетно велику снагу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука