Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

• Гости

Ђоковић: Успео сам

Спски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је Аргентинац Хуан Мартин дел Потро био бољи у првом сету, али да је он у наставку успео да побољша игру и направи преокрет у првом полуфиналном мечу завршног турнира сезоне.

Ђоковић се пласирао у финале савладавши Дел Потра са 4:6, 6:3, 6:2 и у борби за титулу чека бољег из вечерашњег дуела између Швајцарца Роџера Федерера и Британца Ендија Марија.

Nole-L01.jpg

"Он је био бољи у првом сету, али успео сам да направим преокрет. Веровао сам у то, смогао сам снаге и веома сам срећан због овог успеха. Направио сам корак напред пошто је ово моје прво финале завршног мастерса у Лондону", изјавио је Ђоковић, додајући да не жели да се задовољи постигнутим.

"Даћу све од себе у сутрашњем финалу. Имам довољно времена да се максимално припремим и са оптимизмом чекам борбу за трофеј, без обзира на то ко ће да буде мој противник", поручио је Ђоковић, који има прилику да по други пут тријумфује на завршном мастерсу након што му је то пошло за руком 2008. године.

Nole-L02.jpg

Финални меч у лондонској "О2 Арени" између Ђоковића и победника дуела између Федерера и Марија на програму је сутра од 21 сат.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

понедељак, 12. нов 2012, 13:25 -> 13:53

Нолетово финале сезоне

Велико финале, велики спектакл! Новак Ђоковић против Роџера Федерера, може ли да се замисли лепши завршетак једне тениске сезоне. Финале Мастерс купа прилика да се на терену потврди прво место на светској листи, Федерер тражи своју седму титулу на завршним турнирима. Меч у Лондону почиње у 21 час, а кретање резултатаможете пратити на нашем Интернет порталу.

Последњи меч у сезони, у којем ће се састати Новак Ђоковић и Роџер Федерер, свакако ће бити шлаг на торти за све тениске сладокусце. Двојица најбољих тенисера на свету ове године, требало би публици у Лондону и љубитељима тениса широм света да покажу најбоље од овог спорта.

Nole1.jpg

Новак Ђоковић улази у меч са титулом најбољег тенисера света, а тако ће и завршити ову годину. Ипак, Ноле има мотив да на терену директно савлада великог ривала и још једном покаже да је сасвим заслужено на тениском врху.

И Роџер Федерер има своје мотиве. Први, наравно, да савлада Ђоковића по сваку цену. Али, Федекс вечерас тражи своју седму титулу на завршним турнирима у сезони, чиме је апсолутни рекордер модерног тениса.

Може се рећи да вечерас нема фаворита. Гледајући резултате у полуфиналу, Федерер је у нешто бољој форми. Победа против Марија од 2:0 сигурно даје додатан ветар у леђа Швајцарцу и додатно самопоуздање пред меч са Ђоковићем.

Federer1.jpg

Са друге стране, Новак је још једном показао своју психичку стабилност, савладавши одличног Дел Потра после преокрета. Ако се у обзир узме чињеница да је и против Марија Шоковић до победе стигао после изгубљеног првог сета, јасно је да је српски тенисер и физички способан за највише домете.

Ово финале биће 29. сусрет Новака Ђоковића и Роџера Федерера. У дворанским мечевима Федерер је у знатној предности што показује и однос од 3:1 у добијеним међусобним дуелима у дворанама.

Ноле за сада има 12 победа против Швајцарца. Ове сезоне одиграли су четири меча и резултат је нерешен.Ђоковић је добио прва два дуела у 2012, у полуфиналу Рима и Ролан Гароса, док је Федерер славио у полуфиналу Вимблдона и у финалу Синсинатија.

Novak-Djokovic-45.jpg

Новаку ће ово бити 53. финални окршај у каријери, током које је освојио 33 трофеја.

Меч у Лондону почиње у 21 час, а кретање резултата са финала Мастерс купа можете пратити на нашем Интернет порталу.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Novak u Londonu poklanjao novinarima čokoladice, oduševio i Federera! Video

I.Đukić | 12. 11. 2012. - 11:41h | Komentara: 114

Posle pobede nad Huanom Martinom Del Potrom u polufinalu turnira u Londonu, najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da svim novinarima na pres konferenciju podeli čokoladice.

Na zbunjenim licima novinara ubrzo su zasjali osmesi kada je Novak rekao da ih časti zbog lepe saradnje tokom čitave godine.

"Imam čokoladicu za svakog od vas. Ako biste bili ljubazni da prihvatite poklon od mene", poručio je Novak dok su novinari prilazili jedan po jedan po slatkiš.

Novakov potez oduševio je i njegovog velikog rivala u finalu turnira, Rodžera Federera.

"Ovo je veoma lepo i pažljivo od Novaka. Moram da priznam da sam impresioniran", iskreno je poručio Rodžer.

Подели на овим сајтовима

Мајстор г.Новак (Ђоковић) мајкл

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

БРАВО НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ХВАЛА ТИ ШТО СИ НАШ ЈЕДНОМ УСРЕЋИО!!!!!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

БРАВО НОЛЕ!!! algabacaju

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Новак, моћ броја један

Велико финале, велики спектакл! Новак Ђоковић успео је да у финалу савлада Швајцарца Рођера Федерера са 2:0 по сетовима 7:6 /8:6/, 7:5. Новак Ђоковић успео да се врати из "мртвих", од 0:3 до сервиса за сет, пропуштене сет лопте. Ипак наш ас остао сконцентрисан и у тај-брејку после велике борбе успео да искористи другу сет лопту и поведе у финалу. Поново је противник имао предност, наш ас успео да се врати на 5:5, потом још једним брејком решава меч у своју корист.

23. 41 - "Дали смо све од себе. Роџере, част је и уживање играти против тебе. Честитке на сјајној седмици. Ово је била фантастична сезона и захваљујем мом тиму. Година није могла почети и завршити на бољи начин, рекао је Ђоковић после меча.

Nole-London-3.jpg

23.35 - "Честитам Новаку на сјајној години и турниру. Најбољи си. Ја не могу да играм много боље него што сам то данас учинио и веома сам задовољан", рекао је Федерер.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...