Ljubičasta Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Vec drugi put osvaja na danasnji praznik,Svetog Savu.Samo nek ga Bog cuva na svakom putu i podari mu zdravlja i napretka kao i do sad.Svaka mu cast. JESSY је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Cestitke Noletu, vidim gore u publici vladiku Irineja i danas!! Milan Nikolic and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMEcUSsggMk Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Happy Birthday Nole. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Преминула Јелена Генчић Јелена Генчић, репрезентативка у рукомету и тенису и један од наших најбољих тренера свих времена, преминула је данас у 77. години у Београду. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/1335106/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B0+%D0%88%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0%93%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B8%D1%9B.html Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Преминула Јелена Генчић вечан јој спомен.....и хвала за све што је учинила за наш тенис....Јелена, почивајте у миру..... crosseo Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ко побеђује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Дајте неки линк да се уживо гледа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Дајте неки линк да се уживо гледа можда овде http://www.sportlemon.tv/20130604/vv51adaaf71eca26.01582078-585798.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 livetv.ru sportlemon.tv obično se može nešto upotrebljivo pronaći Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Мени се чини као да Новак овде хоће да изгуби. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 1:1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 2 : 2...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука