Jump to content

Dvoje su se tako i smuvali...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Можеш да упознаш девојку и преко ДМ телевизије са оним порукама преко мобилног телефона типа:

ZGODAN VISOK MLADIC OD 43GOD TRAZI DEVOJKU ZENU OD 25-50. MOGUC BRAK. TELEFON 064156784952 064156784952 064156784952 064156784952 JAVISE PEDERI STOP

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

ih bre sta napraviste od jedne lepe teme :(

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

elem...ako se dvoje nadju i zavole na koji god nacin, nista vise nije vazno :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Искрено ја подржавам и верујем у "интернет упознавање",треба покуцати на сва врата,никад се не зна.Ја сам,по препоруци једног пријатеља који је на тај начин упознао и потом оженио девојку,почео да се дописујем са верујућим девојкама из иностранства.Пошто ретко излазим у град (самим тим сужавам могућност упознавања) решио сам да покушам,па ако Бог да,можда буде и нешто озбиљније.Од девојака које нису верујуће,а које стицајем околности упознајем,на сваки разговор о кафи,изласку,могућности за везу...добијам одговор "може само провод,још сам млада,оћу да уживам док још могу" (ко да ћу је одмах запросити и терати да ми меси пите,а не на обичну кафу и упознавање),а девојке из цркве,после Бгослужења,не желе ни сусрет погледима,а камоли неку причу.Оне,које упознам неким чудом,после извесног дружења и мог конкретног питања о нашем даљем односу добијам мој омиљени одговор "јаооо,па ти си тако добар и фин,ти си мени најбољи пријатељ,као рођени брат,не брини се,даће Господ да упознаш неку добру девојку какву заслужујеш...",а ја одмах помислим у себи (али нажалост не изговорим) "ооо девојко,па јел видиш да је Господ тебе послао".Иако сви говоре да не треба одустати,да треба бити упоран и тврдоглав,ја нисам такав.Нека ми опросте наше драге девојке са форума али ја мислим да је разумном човеку довољно да се једном каже,зашто очекују мољење,преклињање...зар ће због "поноса" можда изгубити добру шансу да упознају човека свог живота,ту психологију никако да разумем...на крају крајева,она мени треба исто толико колико и ја њој,у вези нема губитника,обоје добијају,зар не?И тако се реших на овај подухват,хвала Богу,за сад иде одлично...чудни су путеви Господњи

Подели на овим сајтовима

Moj brat i njegova sadašnja cura su se upoznali preko FB-a, i to preko one aplikacije, recimo, Compare hotness? ili tako nešto :)

Sad, doduše, tvrde da su se upoznali nakon što su se skucali jedno drugom u saobraćajci, to im je, kao, prihvatljivije... Uvrnuti :rolleyes:

Ali, poenta je, oboje su normalne, društvene i fine osobe (dobro, ev.snajka je finija, ali nema veze :) )

Definitivno mogu ljudi tako da se upoznaju i druže, ja imam nekoliko dragih ljudi koje sam upoznala preko neta.

• Волим 1

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

moj otac mi je pricao da se u nejgovoj mladosti cekalo na igranke po selima. tad je padalo gledanje, igranje u kolu....

Подели на овим сајтовима

Све ће више бити оваквих љубави...

АЛИ и брачних превара, блудничења и развода...

И ја сам истог мишљења мада многи кажу да то није реално и да заправо веб превара није истинска али како није када је тај неко са друге стране "жице" стваран. И мишљења сам да превара почиње у глави и да оног момента када пожелимо или маштамо о другој особи , ми смо заправо преварили свог партнера

Подели на овим сајтовима

И ја сам истог мишљења мада многи кажу да то није реално и да заправо веб превара није истинска али како није када је тај неко са друге стране "жице" стваран. И мишљења сам да превара почиње у глави и да оног момента када пожелимо или маштамо о другој особи , ми смо заправо преварили свог партнера

potpuno se slažem. potpuno.

Подели на овим сајтовима

људима је потребан само повод за превару па је медијум неважан - нет, мобилни, фиксни, уживо, како год.

зато што носе превару са собом у срцу, где год крену.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1348591281' post='717862]

људима је потребан само повод за превару па је медијум неважан - нет, мобилни, фиксни, уживо, како год.

зато што носе превару са собом у срцу, где год крену.

potpuno se slazem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...