Jump to content

Dvoje su se tako i smuvali...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

E pa, kad je vec tako, dobro nam dosla na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Moja kuma je svog muza upoznala preko fb.Do tada je sve bila sa nekim debilima,stalno se nesto iskomplikovalo .Upoznali su se u nekoj grupi.Pricali su tako preko zida te grupe nedelju dana,pa joj je poslao zahtev za prijateljstvo i tako su se dopisivali jos sigurno 2 ili 3 meseca.On je iz Bg a ona iz Ns.Prvo su se videli par puta pa tek onda se poceli zabavljati.Yabavljali su se oko 4 godine i pre dve nedelje su se vencali.Oboje su fakultetski obrazovani ljudi ,izrazito crkveni i verujuci.Oni su mi primer ,da takva upoznavanja nisu uvek losa.Kuma kaze da je najbolja stvar,to sto su oni tolko pricali pre nego sto su se upoznali.

...jedna od mojih prijateljica iz detinjstva svog muža je isto upoznala preko fejsbuka..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...