Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Кротки ће наследити земљу. Bole__Ser, Драгана Милошевић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 @@cloudking, Ах, ниси ти џабе стављен на модерацију! За своје "неверовање" сваки би могао рећи: "Боже, Ти си у мене посејао веру, али ја сам кукаван нисам се трудио да је развијем и умножим." Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 mitarstvima Ако се о било каквим митарствима може говорити онда сам пре склон да схватим да смо на митарствима за живота, овде и сада. Него да не рециклирамо сад то... Ионако је и то питање сасвим лепо образложено у "Огњеној реци". ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ако се о било каквим митарствима може говорити онда сам пре склон да схватим да смо на митарствима за живота, овде и сада. Него да не рециклирамо сад то... Ионако је и то питање сасвим лепо образложено у "Огњеној реци". Da je naslov malo kamufliraniji mozda bih i pogledao ali, moja dusa jednostavno vise nije sposobna da se izlaze takvim sadrzajima :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Da je naslov malo kamufliraniji mozda bih i pogledao ali, moja dusa jednostavno vise nije sposobna da se izlaze takvim sadrzajima :) http://genius.com/2156226/Joey-bada-reign/Dont-ever-judge-a-book-by-a-page-that-could-be-a-cover-up-if-you-aint-looking-that-way http://what-is-the-meaning-and-purpose-of-life.com/2013/06/30/dont-judge-a-book-by-its-cover/ Volim_Sina_Bozjeg, Deki992 and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 @cloudking, Ах, ниси ти џабе стављен на модерацију! Mozes li da mi objasnis sta ovo znaci? Nasla si nesto uvredljivo medju mojim postovima na ovoj temi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Асоциран преписком два члана о томе како се постаје... Ако се изјасним као "супермен", не значи и да јесам а ви ћете то сведочити јер не знам да летим. И обрнуто, ви ћете то сведочити јер ћу уздигнуте руке винути себе у висине... Опростите мало да се нашалим Само да се осврнем на то да је хришћанин, православац онај који то сведочи својим животом, онако како су то сведочили оци Цркве, светитељи... Значи ни рођењем па ни самим крштењем већ начином живота, наравно у Цркви литургијски, творећи реч Божију... И да не дужим има и нас који се нисмо још утврдили ( на добром смо путу ) али свако колико може и што би рекли колико нам је дато да понесемо Што нам се не обратиш директно, овако те слабо чујемо. Добро, сви знамо ту песмицу Ко је прави Православац и како то све иде. Оно што ја хоћу да кажем је да ако се око 90% људи код нас изјасни да су Православци, ко смо ми да тврдимо другачије? Ај кажите ми ти и облак или било ко други који постотак је заиста Православан. Процените и моју Православност, ако може, не питам шта кошта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Што нам се не обратиш директно, овако те слабо чујемо. Добро, сви знамо ту песмицу Ко је прави Православац и како то све иде. Оно што ја хоћу да кажем је да ако се око 90% људи код нас изјасни да су Православци, ко смо ми да тврдимо другачије? Ај кажите ми ти и облак или било ко други који постотак је заиста Православан. Процените и моју Православност, ако може, не питам шта кошта. Ма слажем се него да се мало нашалим са суперменом Иначе сам то тихо изустио па реко можда се и не види у гужви. Не може се то на форуму баш у некој великој мери видети али увек постоји начин писања, оно као пословна изражавања. Некад умем и махинално да прочитам "увредљив" одговор а оно међутим... посао за психолога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ма слажем се него да се мало нашалим са суперменом Иначе сам то тихо изустио па реко можда се и не види у гужви. Их, па није толика гужва. Не може се то на форуму баш у некој великој мери видети али увек постоји начин писања, оно као пословна изражавања. Некад умем и махинално да прочитам "увредљив" одговор а оно међутим... посао за психолога Не разумем ово. Мислиш да се ја не придржавам културе изражавања? Не волим да се фемкам, али мислим да не вређам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Не разумем ово. Мислиш да се ја не придржавам културе изражавања? Не волим да се фемкам, али мислим да не вређам. Ма не, ништа лично, него контам да се не може баш свака реченица доживети на форуму као у живом разговору или на делу и онда се може десити да се саговорници и не сконтају најбоље. Ништа одређено, нисам се освртао конкретно на ничије постове него сам раније наилазио на погрешно протумачене. Пало ми на памет и да не можемо баш кроз куцкање да се доживимо онако у пуном светлу размишљајући о томе како би ја или неко други могао да доживи неког само на основу писања. Тако да мислим да и не можемо говорити (или не дај Боже судити) о томе ко је прави православац овде на форуму, те се углавном слажем са тобом по том питању. Ипак је Он тај који познаје срце наше. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ма не, ништа лично, него контам да се не може баш свака реченица доживети на форуму као у живом разговору или на делу и онда се може десити да се саговорници и не сконтају најбоље. Ништа одређено, нисам се освртао конкретно на ничије постове него сам раније наилазио на погрешно протумачене. Пало ми на памет и да не можемо баш кроз куцкање да се доживимо онако у пуном светлу размишљајући о томе како би ја или неко други могао да доживи неког само на основу писања. Тако да мислим да и не можемо говорити (или не дај Боже судити) о томе ко је прави православац овде на форуму, те се углавном слажем са тобом по том питању. Ипак је Он тај који познаје срце наше. Аха, то ли је. Питам зато што кад поново прочитам неку моју поруку делује ми, не увредљиво, али мање-више грубо, нарочито кад је у питању нека расправа, мада то у усменој форми звучи пријатељски. Кад већ то помињеш, реко' да питам. Што се Православности тиче, слажемо се, има Ко ће да просуди. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Bas mi drago sto ste se razumeli... Sad sve to objasnite i vladimiru koji smara o tome kako postoje lazni pravoslavci... Odakle li on to zna ako "ima ko ce da meri" ja pojma nemam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Колико знаш толико смислене коментаре и пишеш. Хајде сад узми лепо Прву књигу Мојсијеву, глава 2., стих 17. 16 И запрети Господ Бог човеку говорећи: Једи слободно са сваког дрвета у врту; 17 Али с дрвета од знања добра и зла, с њега не једи; јер у који дан окусиш с њега, умрећеш. Jel misliš na ovo. Pa zar ovo nije pretnja a ne objašnjenje? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Али с дрвета од знања добра и зла, с њега не једи; јер у који дан окусиш с њега, умрећеш. Jel misliš na ovo. Pa zar ovo nije pretnja a ne objašnjenje? Stavi ruku u vatru i opeci ces se... (sad ti (''ocigledno'') pretim, prijavi ovaj post). Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Stavi ruku u vatru i opeci ces se... (sad ti (''ocigledno'') pretim, prijavi ovaj post). Ne mislis li da je glupo da kazemo da Vasa ima potpunu slobodu da li ce da stavi ruku na vatru ili nece? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука