Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

О Кекиииииииии..............па срећан ти рођендан! Жива и здрава била! :)

Poklon_za_tebe_4d471740e109a.jpg

Hvala Biljo!  bighugbighug

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• 2 weeks later...

Да си нам жив и здрав и да нас засмејаваш на многаја љета :)

552312_331809940260338_1704838886_n.jpg

530942_331806213594044_353966269_n.jpg

246446_317133858394613_1242433702_n.jpg

394385_295708817203784_1439791305_n.jpg

algabacaju  algabacaju  algabacaju  algabacaju  algabacaju  algabacaju  algabacaju

dance67890  dance67890  dance67890  dance67890  dance67890  dance67890  dance67890

:-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X

girl_jumping  girl_jumping  girl_jumping  girl_jumping  girl_jumping  girl_jumping  girl_jumping

bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee  bliss jeeee 

bliss jeeee

bighugbighug  bighugbighug  bighugbighug  bighugbighug  bighugbighug  bighugbighug  bighugbighug

kolo2  kolo2  kolo2  kolo2  kolo2  kolo2  kolo2

Подели на овим сајтовима

Mozz

HappyBirthdayDanceTwist.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

logo.png

Драги пријатељи,

Искрено, нисам се надао да ћемо оволико да постојимо и да радимо када смо све ово започели пре четири године на празник Светог Кририла и Методија. Мислио сам да ћемо бити само још један феномен који заискра па нестане.

Међутим, Поуке не само да нису нестале, већ су постале све јаче и јаче. Постао је највећи и најсадржајнији православни сајт код нас. Окупили смо готово 10,000 људи, урадили много тога да је беспотребно и говорити о свему томе. Радили смо сви заједно и даље сви заједно радимо.

Била су огромна искушења, већа него што сам могао да сањам. Много искушења сте и сами осетили и доживели. Али, било је и много радости, много лепих ствари. 

Сада су Поуке модеран сајт, активан и жив, са обиљем тема, текстова, аудио и видео материјала... права друштвена мрежа. Увек је био и биће уз своју Цркву јер једини циљ постојања сајта је управо тај- позвати људе да дођу и остану у Цркви изван које нема спасења (од смрти).

Хвала свима који помажу и који ће помагати да постојимо, да имамо свој сервер, да имамо најбоље заштите и софтвере. Ја вас молим да не престенете да помажете Поуке јер једино ћемо тако и постојати. 

Пишите, коментаришите, дружите се. Будите креативни, духовити, јасни, вешти, пажљиви, пуни љубави...

Ускоро ћемо Вам представити још један сервис на Поукама, ако Бог да кроз који дан. Видећете о чему се ради :)

Од срца Вам се захваљујем у име Епископа Давида, Администрације, свих добронамерних људи и позивам вас да и даље будемо конектовани на Христа.

Увек ваш,

Иван Цветковић, главни и одговорни уредник

Подели на овим сајтовима

Нек је са срећом, и да да Бог да Поуке шире мисију још много времена, и да још оволико људи изведу на пут којим треба корачати!

Мени су лично Поуке веома много значиле. Хвала оче Иване, и свима који се труде да Поуке буду ово што јесу!

На многаја љета!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Хвала на мнооооогим лепим сатима, могу без претеривања да кажем да сте постали део мог живота. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...