Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Jo srećan rodjus! confused1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Dragi moji želim da zahvalim Bogu što mi vas je dao, i da vas sve još jednom  confused1. Mileva mora da ide na spavanje, jer još malo mora da ustane. Hvala na ovom divnom danu koji ste uljepšali. Sve vas pozdravlja i grli vaša Mileva. Laku vam noć! confused

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

сад ће наредне 3 странице сви живи да ти пожеле лаку ноћ  .please. .please. .please. .please.

мудра си ти  .please. .please. .please. .please. .please. .please.

Подели на овим сајтовима

Jedan on likova bez koji bi ovaj forum bio nezamisljiv slavi rođendan. A to je nas jedini, neponovljiv W.A. Mozart!

Srećan Rođusssssssssssssssssssss Mociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Živ Bio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:drugarstvo:  :bla: :(:) :) :) algabacaju

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=QXSKzNOnCiA

dance67890 dance67890

Све најлепше !  1000000001010 thank_you777 klapklap pivo

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...