Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Srecan rodjendan Lady Godiva :) Pjevaju Moravaci, ona je iz Hlučina, sjevrerna Morava, blizu mene a on je iz Znojma, južna Morava. :D 

Подели на овим сајтовима

Хвалааа,@Zayron , шефе админе (@Милан Ракић)@Goku , @Natasa. .:sunce:

Ако сам ја ово добро схватила нема толико високе планине, ниске долине и дивље реке која ће вас спречити да ми пошаљете све ове дивне поклоне. Искрено, највише се радујем белом коњу ког ми је Гоку купио. :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Ekšli, s obzirom na nik, pretpostavljao sam da konja već imaš, poklon bi mogla biti tek torta :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

@Dominika  Драго сестро, срећан ти рођендан!!! Од Бога мир и здравље, а од мене песма! :sunce:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Srecan rodxjendan draga Dominika! izgleda da smo mi ovdje najbliži komšije, ti na dalekom moravskom sjeveru a ja na dalekom poljskom jugu.:D 

Zato ti šaljem nekoliko videa s našim moravskim pjevačem Tomašom Kočkom, taj drugi i treci su takvi sa srpsko-moravskio-poljskom muzikom. :) 

Cijeli koncert je ovdje:

Tomáš Kočko živě s novou deskou Živě

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, БанеЛ рече

@Dominika  Драго сестро, срећан ти рођендан!!! Од Бога мир и здравље, а од мене песма! :sunce:

Od srca hvala, Brate! :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...