Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е, да имам какву камеру или неки бољи телефон па да усликам неке сасвим "обичне" Београђанке или Подгоричанке(Новосађанке, Вршчанке, Бањалучанке...) чак ни, рецимо, Кира(Keira Knightley) или Натали(Natalie Portman) не би ушле ни првих хиљаду!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Jezivo... 

sta je jezivo?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

de gustibus non est disputandum

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

неке сасвим "обичне" Београђанке

devojke-300x258.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

alyssa-milano-phoebe-halliwell-charmed_1Alyssa-Milano-Wallpaper-alyssa-milano-23

Alyssa%20Milano%2098.jpgalyssa-milano1.jpg

(Прелепа, само да није кратко ошишана :) )

Алиса Милано

<3

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

34697_20100609-blic-jelenavucetic-beogra

olja-crnogorac-marinko-madzgalj-dubravka

267304_1.jpg

46680_483368786176_211918171176_6750152_

nela%20mihailovic.jpg

slika-nela-mihailovic-buran-glumacki-poz

И многе друге слике из теме "Слике форумаша" :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Zena trba da je lepa ,kod nas su zene prosecne lepote (bio sam u Venecueli,Peru ,Brasilu joj ) ali lepota je u oku posmatraca i u dubini duse 

Slažem se.

P.s.Ja sam najlepše žene videla u Rusiji.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...