Jump to content

Женска лепота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 18. 3. 2018. at 20:50, Ayla рече

I nos, uz one usne nos je legao kao saliven... :)))

Expand  

Зезала се ја пре нешто с другарицом. Рекох, ја бих била најлепша жена у СА (очи су ми најлепши део лица, и једини да ваља). :smeh2:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2018. at 21:26, Neša_ рече

@Таша Njena nesumnjiva prirodna lepota, narušena je preteranim naslagama kozmetičkih sredstava i suvišnim ukrasnim elementima.

Expand  

Kako lepo sroceno :smeh1: :) ..inace, slazem se 

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2018. at 21:26, Neša_ рече

@Таша Njena nesumnjiva prirodna lepota, narušena je preteranim naslagama šminke i suvišnim ukrasnim elementima.

Expand  

Ta je fotografija radjena za neku reklamnu kampanju pa su "sminka i ukrasni elementi"  bili neophodni i imaju svoju svrhu. Ne hoda ulicom ovako. :smeh1:

• Радостан 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2018. at 21:31, Таша рече

Ne hoda ulicom ovako. :smeh1:

Expand  

Predivna je.
... i neka si mu objasnila, i ja bih... baš. :w9k3k6:

Već sam je zamislila i bez šminke, i nevjerovatno izgleda, ali i ovako je kao san.... a i ona umije teret svoje ljepote da nosi.  Vidi taj pogled, stav... to se ne stiče, već se rađa sa tim.

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2018. at 21:08, Таша рече

Kraljevcanka, cerka mog skolskog druga, student Matematickog fakulteta ...  Pa vi vidite ?

image.jpg

Expand  

...

私は今何かを書くだろうが、私はできない!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Таша To je bio geg iliti stos, malo samo zavucen, u drugom planu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 20. 3. 2018. at 21:08, Таша рече

Kraljevcanka, cerka mog skolskog druga, student Matematickog fakulteta ...  Pa vi vidite ?

Expand  

Зинула када је видела неког од форумаша :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...