Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Живи: Видак, Светлана, Душан, Ана, Жаклина, Марко, Невена, Сања, Мирјана, Вера, Ивица, Драган.

Упокојени: Драган, Дијана, Маргита, Владисав, Наташа, Василије, Вера, Златија, Раденко, Михајло.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Дамјан

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

живи: Марко, Ђука, Бојана, Светлана, Томислав, Милан, Иван, Горан, Стефан, Ана, Владимир, Јања, Никола, Илија, Сретен.

Упокојени:   Борислав, Миладин, Ђуро, Душанка, Александар, Младен, Чедомир.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Имена ваших најближих пријатељ и сродника можете уписати и овде:

https://www.pouke.org/pomjanici.php

Такође, молимо сву браћу и сестре да имена са Помјаника узимају и помињу и у својим молитвама.

Такође и једно обавештење: свако име са аутоматски брише после 40 дана помињања са Диптиха, сем имена Патријарха и Епископа.

Подели на овим сајтовима

Живи:Никола,Илинка,Иван,Филип,Мирослав,Јаворка,Чедомир,Ленка,Верица,Милорад,Славица,Дане,Сава,Милена

Мртви:Владимир,Стеван,Милица,Никола,Даница,Милена,Милорад,Јелена,Славко,Марија,Љиљана,Живорад,Десанка,Станоје,Светлана,Стевана

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Ја не знам јел ви прескачете шта напишем или сам ја ТОЛИКО неразумљива?

Будући да сам активна у Цркви 10 година, имала сам прилике да сазнам ко сме а ко не да се помиње на Проскомидији.

И сазнала, још пре 10 година да не смеју некрштени, самоубице.

И од тад дајем имена за све осим за њих, а међу њима за које дајем су неверујући, али крштени.

У супротном бих се молила само за себе.

Моје питање, трећи пут (у нади да ће га неко пажљиво прочитати или дефинитивно одустајем) је зашто не могу у Цркви где служи о.Иван да се помињу крштени који нису још активни у Цркви.

Подели на овим сајтовима

Живи: Видак, Светлана, Душан, Ана, Жаклина, Марко, Невена, Трифун, Андреј, Марија, Радмила, Душан

Мртви: Златија, Раденко, Предраг, Наташа, Василије, Јован, Симка, Михајло, Живана, Михајло

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Живи:Даница,Зоран,Снежана,Лазар,Марко,Иван,Стојанка,Жарко,Никола,Борис,Борис(није грешка),Ведрана,Марко,отац Велибор,Дамјан,Исидора

Упокојени:Мирјана,Живан,Љубица,Милица,Вуко,Драга,Драго,Ђорђије,Милева

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...