Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Nadezda 1324_womens

Nadezda, imas predivno ime. Posebno mi je blisko,  jer ga je nosila moja mila baba - Nada, mamina maceha od koje smo dobili vise ljubavi i neznosti, nego od rodjene babe.

Tebi, Nadezda, nek Gospod da  smirenje, znanje, vestine i sve sto ti bude potrebno da dobijes i zadrzis posao koji zelis. Naravno, ako je to dobro za tebe.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nadezda, imas predivno ime. Posebno mi je blisko,  jer ga je nosila moja mila baba - Nada, mamina maceha od koje smo dobili vise ljubavi i neznosti, nego od rodjene babe.

Tebi, Nadezda, nek Gospod da  smirenje, znanje, vestine i sve sto ti bude potrebno da dobijes i zadrzis posao koji zelis. Naravno, ako je to dobro za tebe.

Hvala puno... Vidim i u prvom redu potpisa ti se provlacim...  :):blessyou:

Подели на овим сајтовима

Vidim i u prvom redu potpisa ti se provlacim...

Da, a i godisnjica mog braka je  30. 09.  Sv. mucenice Vera, Nada i Ljubav, i mati im Sofija.

ljubavveranadasofija.jpg

http://www.spc.rs/files/u5/2008/ljubavveranadasofija.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ljiljana

Mirko

Jovana

76. psalm - Када не постоји разумевање између родитеља и деце, да их просветли Господ, да деца слушају родитеље и да родитељи покажу своју љубав.

hvala unapred :)

Подели на овим сајтовима

Јуче сам се одлучио на то да извадим остатке од једног зуба. У питању је шестица из дољње вилице. међутим ствар се тако закомпликовала да ми је стоматолог интервенисао после 00:00 и при том ставио газу. Разлог интервенције је тај што сам након сваких пар минута испљувавао крв са пљувачком. данас на контроли ми је рекао нешто у смислу да ће ми сјутра сктратити дио те газе. тренутно сам у ученичком дому и молим Бога да ми сјутра то прође у најбољем реду јер сјутра идем кући.

помолите се за грешног Александра како би што боље прошао кроз искушење и болест који су га снашли

Подели на овим сајтовима

Јуче сам се одлучио на то да извадим остатке од једног зуба. У питању је шестица из дољње вилице. међутим ствар се тако закомпликовала да ми је стоматолог интервенисао после 00:00 и при том ставио газу. Разлог интервенције је тај што сам након сваких пар минута испљувавао крв са пљувачком. данас на контроли ми је рекао нешто у смислу да ће ми сјутра сктратити дио те газе. тренутно сам у ученичком дому и молим Бога да ми сјутра то прође у најбољем реду јер сјутра идем кући.

помолите се за грешног Александра како би што боље прошао кроз искушење и болест који су га снашли

МОЛИТВА светом свештеномученику АНТИПИ, епископу Пергамском

О, преславни свештеномучениче Антипо и свим хришћанима у болести брзи помоћниче! Верујем свом душом и сваком помишљу да ти је Господ подарио да болесне исцељујеш и одузете крепиш. Стога ти, као благодатном исцелитељу болних, притичем и ја немоћни, и твоју поштовања достојну икону побожно целивам молећи се: испроси својим заступништвом код Цара небеског за мене болног исцелење од зубне болести која ме мучи, па иако сам недостојан тебе, најмилостивијег оца и неуморног заступника мога, ти подражавај човекољубље Божије кроз моје обраћење од рђавих дела ка добром живљењу; учини ме достојним заштите твоје, обилно ти дарованом благодаћу исцели ране и озледе душе и тела мога, подари ми здравље и спасење и у свему добро напредовање, да бих се тако, тихо и безмолвно поживевши у свакој побожности и чистоти, удостојио да са свима Светима прослављам свесвето име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

http://www.molitvenik.in.rs/akatisti/akatisti_svetima/akatist_svetom_antipi.html

Подели на овим сајтовима

Господе, ако Ти је по вољи, милостив буди Стефану.Опрости му грехе и усели га у рајско насеље.Његове ближње утеши и не напуштај их Господе.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za Stefana (18god.), juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Молим Те Господе помилуј, помилуј раба Твојега Стефана ублажи и опрости му сва сагрешења, вољне и невољне, у знању и незнању учињене; ублажи, умири и просвети узнемирено и тамом обавијено срце његово  и као гладног и жедног Твоје милости испуни га Твојом вечном добротом; јер је Твоје да нас милујеш и спасаваш Боже наш, и Теби Јединоме приличи слава у векове векова. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomolite se za Stefana (18god.), juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći

"И многи који спавају у праху земаљском пробудиће се, једни на Живот Вјечни, а други на срамоту и прекор вјечни. А разумни ће сјати као свјетлост небесна, који многе приведоше праведности, сјаће као звијезде, вазда и довијека." (Данило: 12.2-3)

Помени Господе Стефана уснулог у нади на васкрцење у живот вјечни и опростиму сагрешења његова. Амин 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Gospode, upokoj dusu preminulog raba Tvojega Stefana, i useli ga u rajska naselja.... crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ко може да се помоли за моју ташту Лепу и за другаричиног оца Радована

Обоје су оперисани, или треба да буду, због неких компликација

Хвала

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Presveta Vladicice nasa i Majko Bogorodice pomozi Biljani da se izvuce...

Подели на овим сајтовима

psalm 25. Кад човек тражи неко добро од Бога, да му га Господ и подари и да му оно не буде на (духовну) штету.

psalm 45. За младиће којима непријатељ из зависти поставља препреке за остварење породице (женидбу).

Za telesno i duhovno zdravlje Jovane!

hvala unapred

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...