Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Браћо и сестре у Господу, помолите се за здравље моје седмомесечне сестричине Дуње, која болује од дисајних органа!  crossrc

Милост Божија и снага Духа Светога нека буде са малом Дуњом у све дане њеног детињства.    8084.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Mила моја браћо и сестре,Милан је пре неколико дана изашао из коме и пребачен је у крагујевачку болницу.

На интезивној нези је и даље,али се полако опоравља.

Хвала Господу и пресветој Мајчици Богородици што услишише молитве свих молитеља који се молише за Милана.

8084.gif Bogorodicaaaaaa

Слава добром Богу! Нека су и даље са Миланом  crossrc и  Bogorodicaaaaaa  ! 

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас сам сазнала да је пре пар дана, од стране малолетног сина, из сачмаре убијен мој први комшија на селу, Драган.

То је човек, '70. годиште, неко коме сам увек могла да се обратим за било шта што ми је требало на селу и који никада није одбио да ми помогне, и не само мени већ и мојој покојној мами.

Познајем их неколико година и увек сам се осећала постиђеном, јер ми је он помогао да не изгубимо породичну имовину, од стране некога ко је хтео да је се дочепа.

Славио је Светог Ђорђа, претпостављам да је крштен, нисам сигурна.

Био је највреднији човек кога сам познавала .. иако га је оставила жена након рођења сина, он га је одгајио и он је бринуо о имању, стоци, њивама .. није хтео да напусти село, хтео је да остане ту, упркос бројним невољама које је на земљораднике навалила држава.

Боже, дај Драгану Царство небеско и врати му сад, кад му је најпотребније, за сво добро које је нама учинио!

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/714298/Sin+ubio+oca.html

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/190960/Maloletnik-ubio-oca-iz-lovacke-puske

Подели на овим сајтовима

Упокој  Господе  свога  слугу Драгана  на  најлепши    начин  како  је  и  он

живео и људима  добро чинио!

Помени  га  Господе у Царству Твоме!

Подели на овим сајтовима

јао Боже  :cmizdrenje: osamucen klapklap

ја сам се са својим оцем годинама свађао, вратио се кући са седам јединица, окинуо годину, на крају се потукао пре крштења и сломио му три ребра ...

али ово није решење ...

данас смо у више него добрим односима, све се залечи временом ако има љубави ...

да их Господ помене обојицу у Царству Своме а Драгану узврати добрим његовом блудном сину ...

Подели на овим сајтовима

ја имам једну молбу за вас  klapklap

ајде се једном помолите да добијем посао за који сам конкурисао, баш би ми значило  osamucen

данас је завршен конкурс за пријављивање ...

хвала свима и Бог да вас услиши за све ваше  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да помене Господ Владимира у своме вечном и непролазном Царству.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...