Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Mолим Вас, јако ми је потребна Ваша молитвена подршка. Трудна сам, данас сам изашла из болнице али и даље се јако лоше осећам. Беба је, хвала Богу драгом, добро, али ја нисам још увек. Молим Вас, молим Вас, помолите се за мене и моју бебу у стомаку  confused1 Крштено име ми је Јелена. И помолите се за моју старују ћеркицу Магдалену, већ данима је мучи неки стомачни вирус... fmqmtx

Хвала свима.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Даће Господ све ће бити добро, и моја супруга је имала проблема у трудноћи па је  све СЛАВА БОГУ испало на добро... чувај се, лези, мируј и зановјетај  4chsmu1 fmqmtx :krstix:

confused :krstix:confused1 4chsmu1 molimoli molimoli

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице Млекопитатељнице, моли Сина Твог, јединог Човекољубца, да помилује слушкињу Његову Јелену и дете које носи, да јој труднички дани прођу у чврстој вери и нади на бескрајну љубав Сина Твога, коме нека је слава и хвала и сада и увек и у векове векова. Амин

mlekopitateljnica-u-beograd.jpg

Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј слушкињу Твоју Магдалену.

"Нема случајности! Све води ка најбољем"

https://www.pouke.org/audio.php?cid=630&id=4775&do=view

Подели на овим сајтовима

Gospode,pomiluj rabu Tvoju Jelenu i malu Magdalenu,cuvaj Jelenino dete u stomaku...

Braco i sestre,pomolite se za mene Jadranku,pri kraju sam trece trudnoce,brojim nedeljice i sve mi je teze ( vec imala dva carska reza,pa se sve vise plasim :cheesy:  ovog narednog).Hvala vam.

Не бој се .Све ће бити у реду.

Пресвета Мајчице Богородице помози,Света Петко утеши и исцели нашу сестру Јадранку

која се напатила и свакаквих мука нагледала.

Нека јој трудноћа и порођај прођу како треба.Нека су јој чеда здрава и напредна.

Пресвета Богомајко утеши све мајке и њихову дечицу јер си свемоћна и све ти је допуштено

по милости Божијој. bliss jeeee

Амин.

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице Млекопитатељнице, моли Сина Твог, јединог Човекољубца, да помилује слушкињу Његову Јелену и дете које носи, да јој труднички дани прођу у чврстој вери и нади на бескрајну љубав Сина Твога, коме нека је слава и хвала и сада и увек и у векове векова. Амин

mlekopitateljnica-u-beograd.jpg

Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј слушкињу Твоју Магдалену.

"Нема случајности! Све води ка најбољем"

https://www.pouke.org/audio.php?cid=630&id=4775&do=view

Амин. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице, мајчице Божја, спаси слушкињу своју Јелену, њену ћеркицу Магдалену, чедо јој у утроби и остале ближње њене. :cheesy:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Gospode,pomiluj rabu Tvoju Jelenu i malu Magdalenu,cuvaj Jelenino dete u stomaku...

Braco i sestre,pomolite se za mene Jadranku,pri kraju sam trece trudnoce,brojim nedeljice i sve mi je teze ( vec imala dva carska reza,pa se sve vise plasim :cheesy:  ovog narednog).Hvala vam.

Пресвета Мајчице Богородице помози,Света Петко утеши и исцели нашу сестру Јадранку

Нека јој трудноћа и порођај прођу како треба.Нека су јој чеда здрава и напредна.

Пресвета Богомајко утеши све мајке и њихову дечицу јер си свемоћна и све ти је допуштено

по милости Божијој. slava3

Амин.

bliss jeeee amin-nas amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre,pomolite se za mene Jadranku,pri kraju sam trece trudnoce,brojim nedeljice i sve mi je teze ( vec imala dva carska reza,pa se sve vise plasim 0110_hahaha  ovog narednog).Hvala vam.

по милости Божијој. 7896634

Амин.

4chsmu1 7896634 7896634

0110_hahaha 0110_hahaha

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Braco i sestre,pomolite se za mene Jadranku,pri kraju sam trece trudnoce,brojim nedeljice i sve mi je teze ( vec imala dva carska reza,pa se sve vise plasim facenew22222222  ovog narednog).Hvala vam.

по милости Божијој. slava3

Амин.

:( 0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif crosseo

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Драга браћо и сестре,

молим Вас помените Милицу која је тренутно у порођајној сали да јој молитвама Пресвете Богородице и Великомученице Екатерине благи Господ дарује безболан порођај!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...