Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog.   

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Господе Многомилостиви, упокој душу уснуле слушкиње Твоје Јованке и настани је тамо где сија светлост лица Твојега. Амин

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog.   

AMIN

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dana 29.06.2011g.u 79_oj god, moja majka Jovanka Guslov predala je dušu Gospodu.

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. confused greengrin :(

gringrin confused1:krstix:
Подели на овим сајтовима

Dana 29.06.2011g.u 79_oj god, moja majka Jovanka Guslov predala je dušu Gospodu.

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. gringrin greengrin :(

Амин.

Подели на овим сајтовима

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. slava3 :cheesy: :drugarstvo:

prstgore

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Господи, помилуј.

Pomenite!

Milostivi Gospode pomiluj dušu majke moje,a sluškinje Tvoje,oprosti joj sagrešenja  i udostoji je Svjetlosti Carstva Tvoga nebeskog. crosseo isus-sinai .Bogorodica.

amin-nas

Подели на овим сајтовима

Наша сестра у Христу,Јелена,данас је родила сина Јакова.Молим вас,помозите молитвама својим...беба је добро али Јелена крвари.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

О, Боже, помилуј и спаси слушкињу своју Јелену, да се исцели, да подиже чедо своје, Теби на славу и хвалу, а ближњима њеним на радост и весеље. 4chsmu1 :drugarstvo: :group111:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

О, Боже, помилуј и спаси слушкињу своју Јелену, да се исцели, да подиже чедо своје, Теби на славу и хвалу, а ближњима њеним на радост и весеље. :group111: 1405_love 4chsmu1

4chsmu1 :drugarstvo:

Gospode pomiluj

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице заштити и сачувај слушкињу Божију Јелену и малог Јакова.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...