Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помолите се за животно угрожену Дражену (катол.)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Srecan Praznik svima.

Pomjanite i mene gresnu u molitvama svojim...trebam ovih dana braniti diplomski potpuno sam izgubljena... :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Sveti Vasilije Ostroski, Cudotvorce moli Boga za nas. 

Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, molitvama preciste Matere Tvoje i svih Svetih, pomiluj nas. Podaj Gospode sluskinjama tvojim Jeleni, Miljani i Nadi, isceljenje i ozdravljenje, oprosti im grehe i nemoj ih lisiti milosti tvoje, rabu tvome Sretenu pomozi da nadje posao, sluskinji Mileni da odbrani diplomski, i neka im uspeh bude na korist i spasenje. Sluskinji Tvojoj Dunji, podaj duhovno i telesno zdravlje, i upokoji sluge tvoje Milica i Milomira i udostoj ih Tvoga Carstva Nebeskog. Pomozi Gospode i Drazeni i pomiluj je po velikoj milosti Tvojoj kako bi svi slavili ime Tvoje u vijek i vjekova. Amin. Hvala ti Gospode.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Bratijo i sestre u Hristu

pomjanite me sutra branim rad  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Господе , дај снаге и смирења рабу твом  Милени да успешно одбрани свој рад .Амин 

Милена да ће бог да прође како треба.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Molim vas da se pomolite i da pomenete mog oca Vinka, koji je sebi oduzeo život na Đurđevdan. Neka mu dragi Gospod podari mir makar na onom svijetu.

Учинио је то што је учинио. Треба се молити и за њих. Не знамо ми шта се са њима у тим тренуцима дешавало.

Подели на овим сајтовима

dragi moji u Hristu pre svega zelim da vam se zahvalim na vasim molitvama koje je Gospod uslisio.  molim vas  pomenite mene i Milicu u vasim molitvama :cmizdrenje: , evo 8 dan otkako mi je nestao pas Ceki,    veoma sam tuzan i slomljen posle njegovog nestanka bez traga.   Presveta Bogorodice Brzopomocnice uslisi moju molitvu da se Ceki uskoro vrati kuci.Amin

Подели на овим сајтовима

Pomenite braco i sestre mene gresnog da nastupajuci dani,nedelje prodju dobro bez previse talasa,hvala!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pomolimo se za Nadju, preslatku devojcicu od 7 god. koja je polomila nogu...da se oporavi brzo i bez problema....da moze sto pre da trci sa decom oko crkve i da igra folklor  :)

Hvala  :bendoff:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

dragi moji u Hristu pre svega zelim da vam se zahvalim na vasim molitvama koje je Gospod uslisio.  molim vas  pomenite mene i Milicu u vasim molitvama :cmizdrenje: , evo 8 dan otkako mi je nestao pas Ceki,    veoma sam tuzan i slomljen posle njegovog nestanka bez traga.   Presveta Bogorodice Brzopomocnice uslisi moju molitvu da se Ceki uskoro vrati kuci.Amin

zahvalimo i pomolimo se Bogu jer je molitvama Presvete Bogorodice Brzopomocnice  uslisio molitve istu noc kad sam objavio molitvenu podrsku.  vratio mi se psic  oko 18,19h  javila mi majka :)    Slava ti Boze ,Slava ti Boze,Slava ti Boze i Hvala u vjekove vjekova  Amin.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...