Олимп Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Милан Меденица :), Биљана, malina :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 zanimljiv tekst: http://athos.weblog....ardless-youths/ RYLAH, Милан Меденица :), YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 какви одлични уметници, ови фотографи иза црно-белих фотки ... композиције и намештања модела су изузетно речити а таписерије иза фотографисаних су прелепе RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2012 вала баш, не знам дал си видео ону тему што сам поставио са старим фотографијама- незнасе која од које је лепша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 дај линк, не знам на коју мислиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2012 ево на ову тему сам мислио https://www.pouke.org/forum/topic/19016-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B5/ свремена на време уредници овог сајта убаце по коју нову фотку - пратим их и тако убацим поново. Сад ћу да видим дал су убацили нешто! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Милан Меденица :), malina :), Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Леао поред гроба власнице други дан узастопце, страдала у одрону надомак рио де жанеира 15 јануара 2011. године Natasa., Фоловер, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 хришћани чувају муслимане у молитви у јеку немира у каиру 2011. године Данијел Драгичевић, Natasa., arahne and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 свештеник Луис Падиљо чита посмртну молитву војнику којег је погодио снајпер за време револта у венецуели 4. јуна 1962. године остале фотке фоторепортера хектора рондона ловере су на овом линку, није за млађе од 18. Natasa., arahne, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 четворомесечна девојчица у розе меда скафандеру спасена из рушевина од стране војника 4 дана после цунамија у јапану 2011. године. YOKA, Александрида, arahne and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 војни заробљеник хорас гризли пркосно стоји испред хајнриха химлера за време инспекције камп у којем је био заточен. гризли је постао чувен и по беговима - преко 200 пута ушао и изашао из камп да би се тајно састајао са немачком девојком у коју се заљубио, розом, родила му је дете из те везе али је умрла на порођају. посебно је занимљив текст британских новина телеграф о догађајима везаним за фотку и живот тог човека malina :), Александрида, Јелина and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 ватрогасац и коала у време пожара црне суботе у викторији, аустралија, 2009. године. malina :), Александрида, arahne and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 роберт пераза одаје пошту сину испред његовог имена на спомен плочи посвећену 11. септембру 2001. године, на празник усековања главе светог јована крститеља, кад су порушене куле близнакиње у њујорку. Tanja, Александрида, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука