Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Novi_Skit_svetogorci_monah_fotografija_1948.jpg

"Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558626_3403972432658_1053239837_n.jpg

Patrijarh Vaseljenski, tj Carigradski, Vartolomej. Moram da se pohvalim da sam ga lično slikala :)))

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

vladika-andrej.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

13z4rrs.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

485794_406930042669542_382752641753949_1465865_79987363_n.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

MONAH_fotografija_1918.jpg

"Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima."

Подели на овим сајтовима

Starac_Pajisije_AKO_TI_OVDE_NA_ZEMLJI_IDE_PREVIE_DOBRO.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...