Аурор Написано Јун 20, 2017 Пријави Подели Написано Јун 20, 2017 Time is shortened, and close is the day of judgement, my end draws near; awaken, my soul. Elder Nikolai Guryanov Trifke and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 23, 2017 Пријави Подели Написано Јун 23, 2017 Puchły, Poljska. By Alina Jurczuk Izvor "Tamo daleko" and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 Sanja Т., Lady Godiva and Dominika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/34681899494/in/dateposted/ АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 https://www.flickr.com/photos/spbpda/35136700850/in/dateposted/ АлександраВ, "Tamo daleko" and Страле је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=103868&id_jezyk=1 Dominika, Sanja Т., "Tamo daleko" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=103884&id_jezyk=1 -Владимир-, Agaton Vuzman, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 26, 2017 Пријави Подели Написано Јун 26, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 АлександраВ and Dominika је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 On 30.6.2017. at 14:18, Danijela рече Kakva fotografija, fenomenalna виноградар and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Dominika, Trifke and Страле је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 http://www.albertopalladinoreporter.com/2017/07/03/kosovo2017/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука