Jump to content

Свети Владика Николај Охридски и Жички

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево га опет овај... :)

Да вам нешто овако кажем. Ја верујем у неке идеје па сам лепо сакупио петљу и поступио у складу са својим уверењима. Нисам терао никога да то ради уместо мене.

Ајде сада лепо ви сви патријоте лепо да се покупите па у Прешево и Приштину да на делу докажете то што верујете. А не запенили сте преко интернета да трубите. Ајде Дико и Недељко мацоле у руке па правац у Прешево да срушите споменик. Ако не - онда нас поштедите празне приче. Овом народу је доста више "напред браћо, ја ћу за вама"...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево га опет овај... :)

Да вам нешто овако кажем. Ја верујем у неке идеје па сам лепо сакупио петљу и поступио у складу са својим уверењима. Нисам терао никога да то ради уместо мене.

Ајде сада лепо ви сви патријоте лепо да се покупите па у Прешево и Приштину да на делу докажете то што верујете. А не запенили сте преко интернета да трубите. Ајде Дико и Недељко мацоле у руке па правац у Прешево да срушите споменик. Ако не - онда нас поштедите празне приче. Овом народу је доста више "напред браћо, ја ћу за вама"...

" Овом народу је доста више..............." - а да ти, благо нама, мало одмориш.

Скупио човек петљу и почео да булазни............,.....................,....................

Подели на овим сајтовима

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Већ си стигао на Косово? :)

Jeste, nego je zaboravio macolu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Зашто ти не одеш и појасниш њима свој космополитизам? Или зашто ти не дођеш у Србију па да представиш тај твој либерализам, па да можемо да се угледамо на твом примеру како требамо да поступамо у питању економије?

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Па ваљда је свима очигледно да овај "патриотизам" који смо имали до сада не само да не функционише, већ има катастрофалне резултате. Ако волимо свој народ и своју земљу, морамо да нешто променимо у томе како гледамо на ствари.

Наравно, они који су побегли треба да се врате и да помогну да се нешто промени.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Искрено, ја који очигледно нисам националиста, био би у великом искушењу да га развалим песницом у главу. Значи то је моја флаша. Макар била и празна, нека је некоме и ружна, нека и мисли да "није добро за економију" - заболе ме. Његов проблем. Своје флаше нека баца где хоће, моје не може.

За такво недело каменовање је лек! Какав фашиста бацио твоју флашицу.

Подели на овим сајтовима

Ја показујем својим примером како треба да живи слободан човек. Тебе не могу да натерам да будеш слободан кад више волиш да будеш роб и слуга.

И нисам ни од чега побегао. Био сам у униформи и 91-е и 99-е. Вас интернет-кафанске-патријоте нећу ни да питам где сте били, очигледно је... Исто сте негде у 'ладовини причали празне приче и ладили .... као сад.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја показујем својим примером како треба да живи слободан човек. Тебе не могу да натерам да будеш слободан кад више волиш да будеш роб и слуга.

И нисам ни од чега побегао. Био сам у униформи и 91-е и 99-е. Вас интернет-кафанске-патријоте нећу ни да питам где сте били, очигледно је... Исто сте негде у 'ладовини причали празне приче и ладили .... као сад.

Е, жалосне ли униформе коју теби дадоше - само си џаба парао џепове.

Подели на овим сајтовима

?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ovoo nije lepo.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...