Jump to content

Свети Владика Николај Охридски и Жички

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@nedeljko,

Ja sam samo htela da prikažem malko istraživačkim postupkom utvrđenih činjenica, da ne ostanemo samo na tome da jedan kaže jedno, a drugi drugo. Kome se ne sviđa, njegov problem...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Управо о томе причам, претеривање. Јака ствар , флашица воде, вероватно није била ни пуна. Један комарац у крду камила.

Nije stvar u vrednosti  nego u napadu na privatnu svojinu koja bi u zemlji oslobodjenoj od totalitarnih monstruam trebala biti jedna od prioriteta. Tako razmilsjaju lsobodni ljudi, da bi neko maksimalno postovao moju privatnu svojinu ja moram maksimalno postovati tudju. Sto ovaj nazovi ministar ne radi nego druge tretira kao poligon za vezbanje svoje naziJonske ideologije.

Подели на овим сајтовима

Не сећамо се?

secamo se i pitanje je ocemo li to ikad zaboraviti, ali ceo taj slucaj je nerazjasnjen i moguce je da je to namesteno od strane zlikovaca

mi trebamo da se udruzimo a ne da se svadjamo oko trivijalnih stvari koje nam namecu, celomudrije i jednomislije treba da bude, e kad se lepo dogovorimo ondak cemo prosperirati

pojedinacne slabosti ne treba da stavljamo na prvo mesto, nego da vidimo u cemu smo jaki i to da umnozimo i sinergizujemo(lol koja rec, ali nekima taj nacin izrazavanja vise odgovara, nema frke, nije bitno to, nego ono sto svi zelimo, iako i ta rec ima kakvocu i punoznacje, jer srpski jezik je cudo)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Их сад, напад на напријатељску нам флашицу испаде као показатељ односа према приватној својини, претерасте га. :) Потез је просто нешмекерски, онако што би се рекло просто неукусан, аутоиспала... Мени би било океј да је рекао "сачекајте ме 5 минута", истрчао, купио флашу воде, вратио се и рекао "колегинице да ли бисте ми учинили да се мењамо за флашице" и онда флашицу бацио, и тиме показао, уз пристанак девојке, за коју идеју се залаже... Овако је испало мало сирово и неспретно.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Извињавам се, али јаче је од мене...

Није човек наци, само је расиста

rasistaj.jpg
Подели на овим сајтовима

Извињавам се, али јаче је од мене...

rasistaj.jpg

Чекај, је л нема разлике? Није да сам рекао да је то похвално што је расиста...  :0104cheesy: Добар постер хехе. :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

secamo se i pitanje je ocemo li to ikad zaboraviti, ali ceo taj slucaj je nerazjasnjen i moguce je da je to namesteno od strane zlikovaca

На који случај мислиш?

Подели на овим сајтовима

Их сад, напад на напријатељску нам флашицу испаде као показатељ односа према приватној својини, претерасте га. :) Потез је просто нешмекерски, онако што би се рекло просто неукусан, аутоиспала... Мени би било океј да је рекао "сачекајте ме 5 минута", истрчао, купио флашу воде, вратио се и рекао "колегинице да ли бисте ми учинили да се мењамо за флашице" и онда флашицу бацио, и тиме показао, уз пристанак девојке, за коју идеју се залаже... Овако је испало мало сирово и неспретно.

Znaci ako ti ja na ulici oduzmem kapu ili kacket ili kisobran i bacim u Dunav, to nije kriminal to je samo nesmekeriski?

Подели на овим сајтовима

Па добро, када теби неки грубијан на улици отме сендвич и баци у канту за смеће ти кажи "нема везе"... Јака ствар.

Kod mene bi ovaj završio karijeru... On će meni moj sendvič...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Замисли да мени неко сада овде са стола узме флашицу воде Књаз Милош и баци у канту зато што је српска, а не америчка. Да ли би и тада тако реаговали?

Искрено, ја који очигледно нисам националиста, био би у великом искушењу да га развалим песницом у главу. Значи то је моја флаша. Макар била и празна, нека је некоме и ружна, нека и мисли да "није добро за економију" - заболе ме. Његов проблем. Своје флаше нека баца где хоће, моје не може.

Али исто то примењујем и са друге стране.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

На који случај мислиш?

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0_%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B0

ali poligon za razbijace drzave i ljudskosti je upravo fudbal, ja da sam neka vlast ukinuo bih fudbal na par godina da se zazele istinskog fudbala, jer ako cemo realno to vise nije fudbal, nego sve osim fudbala i to u negativnom smislu, cak i kad sam bio klinac kad me neki gilipter pita za koga navijam ja moram da smislim odgovor da me ne bi prebio, to je bezumlje jedno od vecih, besmisao neverovatan

a klinci i klinke posebo- to me uzasava, kad vidim na facebooku idolizam tipa partizan ili zvezda, to tripuju beslovesno, kad bi ih pitao sta to tripujes ne bi znali da odgovore, znaci to je jedna velika besmislica ili da nazovemo pravom recju- obmana

a ludilo koje su cifre u pitanju, cak i kod naseg fudbala, to je ne sramota, nego uzas, pa za te pare kolko se ulaze u sugavi fudbal moze da se digne par gazdinstava poljoprivrednih i sledece godine duplo tolko

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Znaci ako ti ja na ulici oduzmem kapu ili kacket ili kisobran i bacim u Dunav, to nije kriminal to je samo nesmekeriski?

Ма кринимал је ако ћемо мак на конац, али да ми приђеш и отмеш кока колу, и кажеш "кока кола убија људе и експлоатише раднике у Азији!", ја се лично не бих наљутио, само бих те гледао као занесењака, и било би ми симпатично. 

Додуше, овај потез министра ми уопште није симпатичан, нити ми је симпатична СНС нити било шта у вези са њима, али не бих га баш назвао криминалом... Чисто због минималне вредности отетога и целог контекста ситуације. Више ми је потез оне врсте као кад неко рецимо мува девојку, и много се испали и испадне индијанац, него што је криминалан.

Подели на овим сајтовима

Па добро, када теби неки грубијан на улици отме сендвич и баци у канту за смеће ти кажи "нема везе"... Јака ствар.

Па да знаш да бих и рекао тако. Не зезам се.

Подели на овим сајтовима

Зависи од тога где би се збило описано разбојништво........

Ако би га, рецимо, пресрео у Нишу отео и капу и качкет и кишобран и бацио у Дунав - не то никако не би било шмекерски. 

Подели на овим сајтовима

Замисли да мени неко сада овде са стола узме флашицу воде Књаз Милош и баци у канту зато што је српска, а не америчка. Да ли би и тада тако реаговали?

Искрено, ја који очигледно нисам националиста, био би у великом искушењу да га развалим песницом у главу. Значи то је моја флаша. Макар била и празна, нека је некоме и ружна, нека и мисли да "није добро за економију" - заболе ме. Његов проблем. Своје флаше нека баца где хоће, моје не може.

Али исто то примењујем и са друге стране.

Ма не браним потез, скроз ми је несимпатичан, али не гледам кроз призму својине и сл. , већ на све гледам као на јако неспретан покушај да се заступа нека идеја... Флашица је ту послужила да нагласи став, али је испало театрално и непотребно...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...