Jump to content

Биометријски лични документи

Оцени ову тему

Dali su biometriski pasosi zig zveri?  

78 члановâ је гласало

1. 1. Dali su biometriski pasosi zig zveri?

• Da
      12
    • Ne
      64

Препоручена порука

Da pokušam malo sa jednom rečenicom.

- Kad nastupi žig zveri biće vrlo jasan kao dan i očekuje nas izbor!!!

Tako da nema potrebe da mi "otkrivamo" žig zveri. (pogotovo ako nam nije potpuno jasan i vidljiv kao dan!)

Pa sta sad da rade oni kojima su biometrijska dokumenta "potpuno jasan  i vidljiv kao dan" znak?

Pa da rade ovo:

- Kad nastupi žig zveri biće vrlo jasan kao dan i očekuje nas izbor!!!

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 252
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Једном речју прекриће целу планету са бесплатним ви-фи и гпрс сигналом.

И ја да сам власник фејсбука и ја бих то урадио, исто ко сто би власник телевизије поставио антену да емитује његову телевизију. Прост разлог - профит.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Биометријом ће заштитити све смарт комуникаторе и телефоне.Једном речју ко не очита својим прстом

или оком преко рожњаче апарат неће моћи да га користи и уђе на њега.Такође неће моћи ништа да купи или прода без

телефона.Људи у Србији не да ће да ово одбију , него ће се милони тући у редовима ко ће први све ово да има.Еј бре , бесплатан интернет , биометрија и заштита, решен проблем папирологије и администрације,  фул ХД самолед екран са Горила непробојним стаклом, отпоран на воду, леп на око, брз страховито.... ма дивота.

Zastita pametnih telefona otiskom prsta se moze iskljuciti. Niko te ne tjera da aktiviras ovu zastitu ako neces. Tako ce biti i u buduce dok postoji koncept smart uredjaja. 

Inace covjek ne moze da kupi i proda nista bez novca....a novac ima svaki covjek na ovoj planeti. Eh otkad je djavo prevario ljude....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ne verujes  u Satanu a verujes  u zlo? Pa odakle to zlo dolazi? Od boga?

Neverovatno koliko je to tupo pitanje za nas Pravoslavce...

Ukratko... verujem samo u Boga a ne u djavola (neko veruje u djavola) i nisam rekao da verujem u zlo već, da bi bilo debilno tvrditi da zlo ne postoji.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Neverovatno koliko je to tupo pitanje za nas Pravoslavce...

Ukratko... verujem samo u Boga a ne u djavola (neko veruje u djavola) i nisam rekao da verujem u zlo već, da bi bilo debilno tvrditi da zlo ne postoji.

Ti, dakle, ne kontas kolko ovaj tvoj post nema veze sa samim sobom?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ti, dakle, ne kontas kolko ovaj tvoj post nema veze sa samim sobom?

Tako je ne kontam i to je razlika izmedju mene i tebe

Bog postoji, djavo postoji, dobrota je u Boga i sila svevečna kao pobednik sveslavni nad samovoljom i propadljivim mrakom zla kojeg učini djavo.

Verujem u Boga a pritom ne verujem u djavola i zlo kao pobeditelja ali znam da i jedno i drugo postoji.

I zaista sam takav kod tebe kako me ti sagledavaš.

Osnovnu stvar i pojam verujem ne prepoznaješ. Bog je i Ko je i šta je,kao izmedju ostalog i djavo.

I znam da ponekad hvataš milisekunde(kao dah), kad god dolaziš kod nas da troluješ.

Možda ti je ipak neko rekao nekad verujem u tebe da dobrota sjaji iz tvojih četkica a pri tom ne verujem u Stivena koji odabira boje kao da neko mljacka za stolom za svoju promociju tamnoga puta.(verujem u ovom slučaju je uspeh, )

Nadam se da sam te namučio.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Biometrija u Srbiji: strašno kao ċip

Trajanje 1.04.33
Premijerno emitovano: 24.03.2008.

Učestvuju:

• Filip Ejdus, Centar za civilno-vojne odnose
  • Nikola Marković, društvo za informatiku Srbije
  • Rodoljub Šabić, poverenik za informacije
  • Oliver Subotić, đakon
  • Darko Velimirović, NSPM
  • Ninoslav Janjić, WLS electronic
  • Dragan Maksimović, načelnik Uprave za informacione tehnologije

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Зна се ко су свети Оци. Свети Оци су они који су и мени и теби и свима свети. Некоме је +Јован Зизјулас чак у рангу са Светим Оцима Кападокије, некоме је Артемије Радосављевић Свети Отац у рангу св.Максима Исповедника, а опет Јован Зизјулас није свима свети Отац, као што мни Артемије Радосављвић није свима свети Отац. За сада наша последња личност која има право да има епитет св.Отац, је свакако св.Јустин Ћелијски, јер ем што је канонизован, ем што нема кога да га не сматра светим. Док опет савремени старци попут Софронија Есешког, Тадеја Витовничког, итд такођер спадају у ону горе категоријеу, некоме јесу, некоме нису, тј није још дошло време нити да их Бог прослави, нити да их народ опште прихвати, али их за сад ценимо као добре учитеље.

Али не важно је то брате, ваташ се око тривијалних ствари. Нормално је да ће бити светих Отаца, али поента је да нарочито око оваквих савремених тема, тешко је наћи заједнички језик у мислим савремених отаца, па многи прибрегавају нади да ће наћи неко оправдавање код древних отаца, јер су они увек поузданија потпора. Тако да сам мишљења да је брат Давид под светим Овима подразумевао древније оце Цркве.

Pajsije Svetogorac je proglasen zvanicno za sveca a nije davao blagoslov da se uzimaju biometriska dokumenta znaci u rangu je Svetih Otaca pa bi trebalo da je njegovo misljenje trebalo da se uvazava pozzz

Подели на овим сајтовима

Pajsije Svetogorac je proglasen zvanicno za sveca a nije davao blagoslov da se uzimaju biometriska dokumenta znaci u rangu je Svetih Otaca pa bi trebalo da je njegovo misljenje trebalo da se uvazava pozzz

I starac Porfirije Kavsokalivit isto, a govorio je sve suprotno od Pajsija, a Pajsije je govorio da on vidi crno-belo, a Porfirije u boji.

Inače, kada je o. Porfirije poručio o.Pajsiju da prestane da sablažnjava narod sa apokalptičnim pričama, ovaj je prestao.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li može da se  nazove odlukom, ali su se javno oglasile Crkve, davno beše, znam da je ruska sigurno, verovatno i Vaseljenska patrijaršija.

Mene interesuje da li postoji zvanicna odluka,mislim na Sinod,Sabor,Patrijaha, da li postoji zvanicna odluka?Ja licno poznajem veliki broj monaha sto ne daju blagoslov za uzimanje biometriskih dokumenata mislim na monahe sa Svete Gore nisu Ziloti pozzz

Подели на овим сајтовима

I starac Porfirije Kavsokalivit isto, a govorio je sve suprotno od Pajsija, a Pajsije je govorio da on vidi crno-belo, a Porfirije u boji.

Inače, kada je o. Porfirije poručio o.Pajsiju da prestane da sablažnjava narod sa apokalptičnim pričama, ovaj je presta

Ako moze gdje se moze pronaci informacija da je starac Porfirije rekao da se uzimaju biometriski dokumenti zanima me izvor tvojih informacija?Pozzz

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...