Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

A sto se ujedanja tice kad vidim koliko si ti njih izujedao za vreme tvog kratakog boravka na forumu ja mogu samo da te pitam gde si tako dobro ispekao zanat.

Jos se niko nije pozalio na mene,koliko znam,nit' sam drzak kao ti prema drugima.Ti si velemajstor sto se tice niskih udaraca,verujem da bi imao sta covek da nauci od takvog forumskog"predatora" no,nisam zainteresiran za takav vid komunikacije.Nadji sebi drugu zrtvu. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Највећа српска бољка...

A kako npr niko nije zavidan niti pokazuje zavist prema recimo Nemanji Vidicu,covek zaradjuje isto puno ako se ne varam samo plata mu je oko 8.5 miliona evra plus sponzori,reklame itd ? Covek igra i kapiten je u jednom od najvecih klubova na svetu i pritom je fudbaler,a fudbal je ipak najveca sporedna stvar na svetu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Jos se niko nije pozalio na mene,koliko znam,nit' sam drzak kao ti prema drugima.Ti si velemajstor sto se tice niskih udaraca,verujem da bi imao sta covek da nauci od takvog forumskog"predatora" no,nisam zainteresiran za takav vid komunikacije.Nadji sebi drugu zrtvu. Just_Cuz_19

Prevelika si paljevina.

Подели на овим сајтовима

Ja nisam vuk vec orao, sto pise u forumskom imenu. A sto se ujedanja tice kad vidim koliko si ti njih izujedao za vreme tvog kratakog boravka na forumu ja mogu samo da te pitam gde si tako dobro ispekao zanat. Jer ja evo sa sve zaledjinom i ovcijim runom ne ujedoh toliki broj ljudi za sve ove forumske godine. Dovoljno sam jos predatorski raspolozen da se od tebe naucim takvom zanatu.

У јединици...

Подели на овим сајтовима

A kako npr niko nije zavidan niti pokazuje zavist prema recimo Nemanji Vidicu,covek zaradjuje isto puno ako se ne varam samo plata mu je oko 8.5 miliona evra plus sponzori,reklame itd ? Covek igra i kapiten je u jednom od najvecih klubova na svetu i pritom je fudbaler,a fudbal je ipak najveca sporedna stvar na svetu.

A evo da odgovorim zasto. Zato sto taj Nemanja Vidic nema masu koja ce kreirati njegov brend niti svoje poklonike koji ga kuju u zvezde i koji svaki njegov postupak ma kakav bio tretiraju kao nesto bozansko. Zato sto on nece isticati bilo sta sto radi. Zato sto nece ucestvovati u politickim kampanjama i kreiranjima vlasti u Srbiji,pa ce cas slati pisma podrske Borisu Tadicu,pa ce posle podrzavati nekog petog zato sto je na vlasti,zato sto njegovi roditelji nece od drzave traziti budzasto terene,placeve,zgrade. Zato sto nece Srbima pricati da je Kosmet srce Srbije,ali kad je u Engleskoj ce cutati kao zaliven,zato sto nece praviti o sebi famu kao velikom pravoslavcu,a onda govoriti o budistickom hramu gde nalazi mir,zato sto nece reci ja navijam za Zvezdu,Rad,Milan,Real Madrid,Psz,KK Partizan,Tk Partizan,Celzi...zato sto nece na konto uzasa 1999 praviti sale koje nisu duhovite...i jos mnogo tih zato ima.

E to je razlika.  I da ne bude zabune,mozda je Novak Djokovic i to ne samo mozda nego skoro sigurno,najmanje kriv zbog toga,ali jednostavno taj brend Novak Djokovic meni je malo bezveze i oprostite sto je tako,nemojte me ubiti.

A njemu kao sportisti,kao coveku,zelim od srca sve najbolje,zdravlje,uspeha,spasenja ponavljam,protiv njega licno kao coveka nemam nista protiv,cak naprotiv.

Sad ajde drvlje kamenje i ostalo oruzje.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Тешко ми је да упоредим јер немам појма ко је Немања Видић, осим што ми име "звучи познато"...

Можда има неке везе што је фудбал "колективан" спорт, па смо се онда ту одавно навикли на неке "звезде" итд. Тенис је, бар у очима људи, изразиро "индивидуалан" спорт па се онда на то гледа другачије.

У суштини, ако посматрамо ове пост-комунистичке Србе, они имају сваки разлог да Ђоковића мрзе. Он је све оно што они презиру из дна душе. Изразити индивидуалиста, спреман да иде против опште прихваћених норми, изван система, изван колектива итд. То је код нас још увек табу, резервисано само за "ексцентричне". И велики је парадокс да је он у Србији толико популаран. Народ у њему види компензацију за своје комплексе и неуспех, али када би га сагледали објективно он је све супротно од типичног Србина.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Како си сигуран да нико не завиди и Немањи?

Прошетај мало ужичким крајем па ћеш се наслушати многих прича....Иначе, разлика је кад си део тима, и кад си сам. Немања је пре свега диван младић, а зарађени новац као потврду нечијих врлина нисмо помињали. Могли би разговарати о коришћењу зарађеног новца, али то овде није тема.

Лично, највише бих волео да у медијима читам о успесима људи који су поникли из наших крајева, а не о "дивама", фармама, убиствима  и сл. Могао бих разумети револт зашто у медијима толико мало пажње поклањамо олимпијским и светским првацима у математици, и осталим наукама, и то да је бар неко навео од људи који су толико пуни гнева, аминовао бих...

А и даље молим, али сад и модераторе да реагују на небулозна писања којим се вређају људи, било који, па тако и Новак Ђоковић...

• Волим 1

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

A evo da odgovorim zasto. Zato sto taj Nemanja Vidic nema masu koja ce kreirati njegov brend niti svoje poklonike koji ga kuju u zvezde i koji svaki njegov postupak ma kakav bio tretiraju kao nesto bozansko. Zato sto on nece isticati bilo sta sto radi. Zato sto nece ucestvovati u politickim kampanjama i kreiranjima vlasti u Srbiji,pa ce cas slati pisma podrske Borisu Tadicu,pa ce posle podrzavati nekog petog zato sto je na vlasti,zato sto njegovi roditelji nece od drzave traziti budzasto terene,placeve,zgrade. Zato sto nece Srbima pricati da je Kosmet srce Srbije,ali kad je u Engleskoj ce cutati kao zaliven,zato sto nece praviti o sebi famu kao velikom pravoslavcu,a onda govoriti o budistickom hramu gde nalazi mir,zato sto nece reci ja navijam za Zvezdu,Rad,Milan,Real Madrid,Psz,KK Partizan,Tk Partizan,Celzi...zato sto nece na konto uzasa 1999 praviti sale koje nisu duhovite...i jos mnogo tih zato ima.

E to je razlika.  I da ne bude zabune,mozda je Novak Djokovic i to ne samo mozda nego skoro sigurno,najmanje kriv zbog toga,ali jednostavno taj brend Novak Djokovic meni je malo bezveze i oprostite sto je tako,nemojte me ubiti.

A njemu kao sportisti,kao coveku,zelim od srca sve najbolje,zdravlje,uspeha,spasenja ponavljam,protiv njega licno kao coveka nemam nista protiv,cak naprotiv.

Sad ajde drvlje kamenje i ostalo oruzje.

Potpis. clap

Подели на овим сајтовима

a Idolopoklonstvo ogroman greh!

Samo ne znam ko bi normalan zavideo coveku kome su demoni ucitelji.

Стиди се...

И ако је од незнања, много је...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Стиди се...

И ако је од незнања, много је...

A cega tacno da se stidim?Pa neki  ljudi na forumu jasno pisu da bi on trebao da bude idol.

I da ne zaboravim njegovu cuvenu izjavu,kako bi se izdigao iznad nacinalistickih zabokrecina,i da su Srbi i Hrvati isti.To samo klovn moze da izjavi,i da izjednaci nas sa njima.Ako neko treba da se srami,onda si to ti,branis okrecenog groba.

Подели на овим сајтовима

он је Србин који се не стиди српства, нити њиме бесмислено и шупље парадира, Србин који није циничан и болестан од немаштине и срџбе а који има праве храбрости да каже то што је рекао у сред Америке. Бог му сваког добра дао.

facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

A cega tacno da se stidim?Pa neki  ljudi na forumu jasno pisu da bi on trebao da bude  idol.

I da ne zaboravim njegovu cuvenu izjavu,kako bi se izdigao iznad nacinalistickih zabokrecina,i da su Srbi i Hrvati isti.To samo klovn moze da izjavi,i da izjednaci nas sa njima.Ako neko treba da se srami,onda si to ti,branis okrecenog groba.

Колико теби није добро....

Кад би видео 4 детета мртва, не знајући ко је Хрват а ко Србин, да ли би исто туговао?????

Да ли мислиш да Бог, Кога толико често помињеш, не увидевши колико сви покушавамо да утичемо на Тебе да то не чиниш,,да ли мислиш Да Он Разликује Хрвате и Србе?

Узми и читај, ашто ти је нејасно прво разјасни, па онда коментариши. Не ради Новака, мене, нас, или било кога другог до самог СЕБЕ РАДИ !!!

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

sve ono sto je stotine drugih zakrmacilo svojim politickim i drugim brljotinama, i sto nas je (kao narod) kostalo obraza i ugleda, ovakvi ljudi (kao sto je i Djokovic) su svojim svedocanstvom i drzanjem po svetu ispravili.

8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Stvarno ne vidim čemu ovoliko prepiranje i filozofiranje...

Čovek je samo odgovorio na novinarsko pitanje o mogućoj intervenciji u Siriji, temi koja je broj 1 u svetu već par nedelja. I on je rekao da je protiv, što i nije čudno jer je proživeo '99 i zna lično kako to izgleda. I to je sve.

A oni koji odlučuju o intervenciji, njih zabole mnogo šta Novak ili bilo koji selebriti misli o tome...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...